fordcu kullanıcısının son içeriği

1. fordcu

Bu motorun ön tekeri nasıl döner?

Ben kafayı fena halde taktım bu olaya. Bu arada motor gerçek ve binilebilen bir motor.:silent: http://www.bimota.it/scheda_tesi2d_1_eng.htm
  2. fordcu

Ölümlü kaza haberi

Zaman gazetesi haberi: Bağlantı için: http://www.zaman.com.tr/?bl=bolgehaberleri&alt=marmara&trh=20060304&hn=262025 İkiteker sitesinden alınmıştır. Tanıyan varmı bilmiyorum. Çok üzücü hiç pahasına can kaybı.:pr:
  3. fordcu

Bu botu kullanan varmı?

Aşağıdaki linkde bulunan botdan alıp kullanan varsa görüş bildirirse sevinirim. www.sidisport.com/eng/...t_ID=MVCAYENNE
  4. fordcu

Korumalarımı aldım.

Bu gün Eminönü Özen Motor'a giderek korumalarımı aldım. Bakalım yorumlarınız ne olacak? KASK : LAZER Vertigo ZEN Gri-Siyah desenli parlak boyalı. 125€ MONT : REVİT marka omuz, dirsek kısımları sert korumalı ve sırtın üst kısmı soft korumalı. İçi çıkıp yazlık olabiliyor. Satıcını dediğine göre...
  5. fordcu

Bugün gittim sıfır bir YBR aldım.

Mutluyum:) nihayet karar verip motorumu aldım. Üzerimden büyük bir yük kalktı. Şimdi kask+eldiven+dizlik ve bellik alacağım herbiri için hesaplı ama koruyanlarından tavsiyeler alınır. Motor şu an bayide haftasonu olduğu için işlemler yapılamadı tabiki. Soğuklardan fırsat bulduğumda gidip...
  6. fordcu

Yamaha Fuarda indirim yapıyormu?

Motor almak için fuarımı beklesem? Ocak-Şubat içinde alsammı? Beldeyama her sene fuarda indirim yaparmı?
  7. fordcu

Scooter Normal Motordan Dahamı Sağlam?

Geçenlerde bir kaza haberi vardı Scooter ile motor çarpışmış motordaki sürücüyü hastaneye kaldırmışlar. Acaba scooter kazalarda sürücüyü dahamı iyi korur? :silent:
  8. fordcu

Honda Anf 125 Innova - Ybr125 - Cg125

Bu üç motordan birini almayı düşünüyorum. Ama bir türlü kesin karar veremiyorum. YBR125 gayet olumlu özelliklere sahip ama ikinci elde değer kaybetme ve zor satma durumu olabilirmi diye korkularım var. CG125 fiyatı yüksek ama ikinci eli kuvvetli galiba, hiç ikinci el düzgün bir motor yok. ANF...
  9. fordcu

Merhaba Arkadaşlar

Siteye henüz üye oldum ve kendimi tanıtayım dedim. İsmim Emre ADAKLI Kocaeli'de ikamet etmekteyim. Motosiklet almaya çalışan ama bir türlü karar veremeyen siteyi nerdeyse 6 aydır takip eden acemi motorcuyum. Her türlü bilgiyi kabul ederim. Tekrar herkese merhaba. Yolunuz açık, motorunuz...

Yeni mesajlar