Bugün gittim sıfır bir YBR aldım.

Mutluyum:) nihayet karar verip motorumu aldım. Üzerimden büyük bir yük kalktı. Şimdi kask+eldiven+dizlik ve bellik alacağım herbiri için hesaplı ama koruyanlarından tavsiyeler alınır. Motor şu an bayide haftasonu olduğu için işlemler yapılamadı tabiki. Soğuklardan fırsat bulduğumda gidip alacağım. Ayrıca korumalarımda henüz bulunmamaktadır. Ayrıca hiç vitesli motorda kullanmamıştım umarım kolay alışırım. Darısı alamayanların başına.

Tebrik ederim kardesim...
Kazasız belasız surusler bende 4 ay sonra regalime kavusucam insallah...:queen:

hayırlı olsun iyi seçim :cat: .vitesli motor hiç kullanmamışsın zorlanacağın belli ama alışırsın.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
aman aman sitede bir üye daha motorize oldu haa:cat: .darısı diğer motorsuz motorculara:cat:
motorunu kazasız belasız mutlu ve güvenli bi şekilde kullanman dileğiyle:rendeer:

Hayırlısı olsun allah hep yolunu açık etsin ama tabii farınıda açık tut...:bounce:

Teşekkürler hepinize. Mutluluğumu paylaştığınız için. Belki Fordyama yaparız bizim nick'i.

kazasız belasız kullan ...hayırlı olsun!sorması ayıp herşeyiyle ne kadara mal oldu

çok doğru bir karar vermişsin. güle güle kazasız belasız kullan!
tekrar doğru bir karar vererek kaskını,montunu,eldivenlerini ve dizliğini de en kısa zamanda al!:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende çin malı motoru bıraksam da
YBR olayına mı dalsam ?
YBR ufak gelirse ( 1,98 / 105 kilo)
bir üstüne mi dalsam ?
yaza kadar leylek gibi düşünüp bu işi çözerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kazasız belasız sürmeni nasip etsin kardeşim.Rüzgarın bol olsun.:rendeer:

Motorun fiyatı peşin 2.550YTL + plaka ruhsat masraflarıdır. Bunlarda 150YTL tutuyormuş. Adapazarı Turanoğlu Motor ve İstanbulda Fenerbahçe Stadı arkasında bulunan Samura Motor'da bu fiyatlara alınabiliyor. Ellerinde motor bol miktarda vardır.

Bugün kendine bir iyilik yapmışssın dostum. Hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar