fatih063838 kullanıcısının son içeriği

1. F

Kanuni Caracal Jant sorunu 2

Merhabalar Motorum Kanuni Caracal 200 Aylardır arka jant arıyorum fakat Firmanın jant fiyatının 1300-1400 lira olmasından kaynaklı jantı alamıyorum veya almıyorum. Jantın içi dağıldı ve tamiri mümkün değil dedi 3 tane tamirci 3-4 binlik motora 1400 lira parça parası vermek istemiyorum...
  2. F

Chopper jant büyütme

Merhaba değerli forum ailesi. Kanuni Caracal 200 chopperimin arka jantı dağıldı bilyalar filan. Masrafı çok tutuyor yeni jant filan bide dayanıklı değil diye duydum. Bunun yerine jant büyültme veya küçültme gibi yani customa çevirmek için ne gibi işlemler gerekli ne kadar tutar. Internetten ve...
  3. F

Teknik yardım lazım arkadaşlar

Öncelikle tüm forum okurlarına selamlar. Arkadaşlar motosikletimin motoru kitlemişti ve bir ustaya götürmüştüm Kayseri'de. Malumunuz üzerine Kayseri'de doğru dürüst işini yapan usta yok. 1 buçuk hafta sonra motorumu aldım ve yaklaşık 3-4 gün sonra yola çıkarak Ankara'ya geldim. Yolda resimde...
  4. F

GEÇ TESCİL CEZASI NEREYE ÖDENİYOR

Merhaba değerli forum üyeleri. 0 aldığım motosikletimin plaka çıkartma süresini geçtim ve 150 liralık cezaya tabi oldum. Yarin emniyetten randevum var ben bu cezayı nereye ödeyeceğim? Bir bilgi bulamadım nereye ödeyeceğime dair. Acil yorumlarınızı bekliyorum
  5. F

Kayseri'de motosiklet kiralayan yer acil?

Acil olarak hastalık sebebiyle kayseriye gidiyorum ankaradan motosiklet lazım orada benim motosiklet ile o kadar yol yapılmaz. Kayseride bildiğiniz kiralama yapan yer varmıdır? Bir yer ile konuştum saati 50 lira dedi kolay gelsin dedim direk :D
  6. F

Geç çıkan plaka için ceza olur mu?

Arkadaşlar selam. Eylül ayında aldığım 0 motosikletimin plakasını vs. sigorta ücreti çok olduğundan dolayı inat ile yaptırmadım. Şuanda ise sigorta fiyatları düştüğü için plakayı çıkartmayı düşünüyorum. 1900 lira çıkan sigorta 338 lira çıkıyor :cherry: Size sorum örneğin plaka işlemleri ruhsat...
  7. F

Ankara için sigorta vakti?

Arkadaşlar merhaba bıktım cidden bıktım. Motoru alalı 1 ayı geçti ve hala sigorta yaptıramadım yahu. Yaş 18 üzerime ilk motor olacak 0 aldım ve gerçekten 1278 ziraat sigortasından aşağı sigorta bulamıyorum. Yokmu yardımcı olacak ankarada yaşayan ben yaşlarda ben durumumda uygun sigorta teklifi...
  8. F

Motor tavsiyesi? :)

Tüm forum ailemize selamlar, saygılar. Arkadaşlar Asya nostalji kullanıcısıyım, 1-2 ay sonra fiyatların düşüşüyle birlikte farklı cc olarak biraz daha yüksek bir motosiklet almayı düşünüyorum. Asya nostaljiyi satmak da istemiyorum işin açığı :) nostalji şehir içi dursun 250cc veya üzerini de...
  9. F

A2 ehliyet sınavı deneyimlerim :)

Arkadaşlar merhaba direksyon sınavı ile ilgili bir kaç deneyim paylaşayım sizler ile. Teorik sınavı 76 ile geçtim tablet üzerinden. İş direksyon sınavına geldiğinde ise açıkcası çok tereddütlüydüm. Nedeni ise 8 çizmek beni korkutan konu buydu evet. Fakat daha önceden motor sürmüşlüğüm vardı...
  10. F

0 Asya Nostalji ile ilgili deneyim paylaşımı :)

Arkadaşlar tüm forum ailesine merhabalar :king: :king: Yaklaşık 5-6 aydır aranızdayım ve yakından takip edip, oluşan sorun veya sorularda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ve hiç bir zaman motosikleti öğrendim demem, çünkü daha öğrenecek çok şey var. :) Video ekleyemedim, daha...
  11. F

Ankara için sigorta yardımı :(

Bıktık artık biliyorum aynı konu başlıklarını görmekten. Neyse tüm motosiklet.net ailesine selamlar :pale: 1 gün önce 0 aldığım asya nostalji için sigorta teklifi arıyorum, sigortam.net pek ucuz çıkartmıyor. Ankara'da önerebileceğiniz yerler varmıdır acaba? PTT ve Ziraat haricinde onlara gitme...
  12. F

Nostalji bir tutkudur :)

Öncelikle selamlar tüm forum ailesine. Yaşadığım belli aksaklıklar sonucunda asya majörü alamadım ve asya nostalji'yi geri almak zorunda kaldım. Daha önceden de mondial 125zn kullanıyordum hali hazırda. :) 1-2 ay sonra da sport bir motor daha almayı düşünüyorum. Hepinize saygılar sevgiler.
  13. F

EKİPMAN

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Ekipman olarak hala çekincelerim var ve fazla bir bütçem yok. İstediklerim dizlik,kask ve mont. Uygun fiyata önerebilecekleriniz neler var acaba? Birde Scoyco K360 Body Armour tarzı birşey istiyorum ama fiyatlarını tam bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı bu...
  14. F

HAVA SOĞUTMALI MOTOSİKLETE EKSTRA SOĞUTMA TAKMAK ?

Evet arkadaşlar forumda gezinirken bir kaç konuda gördüm fakat konuların tarihi çook eski olduğu için hortlatmak istemedim. Hava soğutmalı motosiklete yağ soğutma veya su soğutma ilave edilebiliyor mu?
  15. F

Tüm Foruma Merhaba!

Tüm forum üyelerine merhabalar, aslında bir çok süredir buradayım fakat sadece motosohbet bölümü ile ilgileniyor ve takip ediyordum. Önceki motorum Mondial 125ZN aldığımdan beri bir çok sorum yaşadığım için bıktırdı ve yeni bir motor alma kararı almıştım 1 ay öncesinde taksitle, peşin...

Yeni mesajlar