EKİPMAN

Arkadaşlar tekrardan merhaba.

Ekipman olarak hala çekincelerim var ve fazla bir bütçem yok.
İstediklerim dizlik,kask ve mont.
Uygun fiyata önerebilecekleriniz neler var acaba? Birde Scoyco K360 Body Armour tarzı birşey istiyorum ama fiyatlarını tam bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı bu konuda?

Motosikletim: Asya Majör 250

Arkadaşlar tekrardan merhaba.

Ekipman olarak hala çekincelerim var ve fazla bir bütçem yok.
İstediklerim dizlik,kask ve mont.
Uygun fiyata önerebilecekleriniz neler var acaba? Birde Scoyco K360 Body Armour tarzı birşey istiyorum ama fiyatlarını tam bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı bu konuda?

Motosikletim: Asya Majör 250

Kask olarak bende yeni başlayacağım

Seçtiğim iki marka var MT Revenge ve Marushin 777 serisi fiyatları cok uygun ve sharp testinden 5 yıldız almıslar

Ben full body armour denen ceket tarzı pratik bir şey aldım. Bu scoyconun. Gayet memnunum. Yazın ceket kadar yakmaz, kışın ustune ceket giy cık. Bence pratik bir şey.

Dizlik olarak venomun 55 tl ye bir dizliği var şu anda dışarıdayim tam aklıma gelmiyor adı. Ona bakabilirsin. İnternet sitelerinde rahatça ve herhangi bir ekipman satan bir yerde rahatça bulabilirsiniz.

Kask olarak marushin 777 öneririm. Bende yok fakat bir dostum kullanıyor. Gayet güzel bir kask internette incelemelerini parçalama testlerini bulabilirsin. Sharptan 5 yıldız almış. Fiyatı da indirimdeydi sanırım internet sitesinde.

Tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar