fatih.met kullanıcısının son içeriği

1. fatih.met

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Ben çok gücendim, madem bu kadar rahatsızlık veriyorum o zaman burada yazmak yüzsüzlük olur. Gitmeden önce son kez birilerine laf sokmak istiyorum da sana laf sokayım bari; habire Türkiye turuna çıkıyorsun, her Allahın günü köfte yiyorsun, ayı yogi gibi oldun bir aynaya bak, forum nikini Panda...
  2. fatih.met

Dostum benden hoşlanmak zorunda değilsin ama gelip burada çin mallarını övme, gösteriş merakı yüzünden tipi güzel Çinlilerin bela ettiniz ülkeye, hint malı motorlar fiyatını hak ediyor, dominar 400 güzel motor ve tiger alamayacak olsam dominar ile devam ederdim, dominar alamasaydım pulsar 200ns...
  3. fatih.met

Ben konuştuğum herkese motorun ucuz olduğunu söylüyorum ama, hani sıfır R25 alan adam benden daha zengindir, ben bu motoru çok sevdim sadece ve şu anda isteyen herhangi bir insan bu motordan alabilir. Ben insanlara takılmayı severim ve şaka amaçlı yaparım böyle şeyleri, instagram profilimde...
  4. fatih.met

4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam... Sepet olmasa...
  5. fatih.met

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

X hesabım yoktu, görsele bakabilmek için üyelik açıp ondan sonra hassas içerik onayı verdim, bence yeterli derecede uyarı var. Bacaktan kan akma az olabilir ama vücutta gerekli müdahale yapılmazsa kan kaybından garanti gider adam.
  6. fatih.met

Africa Twin 2017 DCT aldım

Hayırlı olsun, o paraya 2017 model canavar gibi tiger explorer xca modelleri var, 140 beygir, şaftlı, yolcu selesi bile ısıtmalı, elektronik amortisör, 10 km hızdan sonra yükseliyor, duracağınız zaman deve misali diz çöküyor.. Yani her türlü africa twini ikiye böler, tiger explorer africa twini...
  7. fatih.met

cefalet motor beni ilk günden sanayilik etti

Ben 2025 ekim ayında 37 bin km de tertemiz 2023 model dominar 400 ug motorumu 78 bin TL ye sattım, 2 ay ilanda kaldı ve al satçılara verdim en son. Kusura bakma dostum ama bu millete müstehak, gitsin çöp alsınlar, iyi makinelerin yüzüne bakmasınlar, ben milletimin cehaletinden bıktım. Ben...
  8. fatih.met

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Buda sorulmaz ki, bir tane satılık bul ve git rica et otur üstüne. Bende o boylardayım ve şaftlı tiger 1200 kullanıyorum şehir içinde. Hatta öğle yemeğinden dönerken yol kenarında africa twin gördüm ve güzelliğine bakayım diye durdum ve sahibi de yanındaymış, sohbet ettik biraz, polisti sahibi...
  9. fatih.met

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Kardeşim sende 2. sınıf motor kullanma, git en babasından bir tane tiger 850 sport al saygıdan önünde eğilsinler, sonra istediğin yere park et. Tiger serisi motorları herkes seviyor, heykeli dikilecek motor, bende tiger 1200 var bakan bir daha bakıyor, tank gibi makine. Tiger aldıktan sonra...
  10. fatih.met

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

Tvs apache rtr 150 de çok unuttum ben yan ayaklığı, ilk sola virajlarda şöyle bir zıplıyor ve kapanıyordu yola sürterek. Dominar 400 den sonra o sorunu hiç yaşamadım çünkü ayaklık açık iken vitese takınca stop ediyordu, o sensör çok iyi bir şey kısacası. Bu devirde temel mekanik ve elektrik...
  11. fatih.met

Dostum, ben 2016 8 mart günü 3200 TL para ile 3 model arasında kalmıştım. 3400 TL fiyata sıfır Mondial Mh drift 150. 3250 TL fiyata ikinci el Tvs apache rtr 150. 3200 TL fiyata ikinci el Honda cbf 150. Gittim ikinci el 40.600 km de kurye çıkması Tvs satın aldım 3200 TL ye, 50 TL pazarlık ettim...
  12. fatih.met

Şu çin mallarını savunuyorlar, bizden bir halt olmaz.
  13. fatih.met

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Motorcu habire milletin şeridini taciz etmiş, ben aralardan geçerken arabaların fren yapmasına sebep olmuyorum, bu beni utandırır ve kanunen yasak zaten. Bir aracın önüne geçebilmeniz için onun ile aranızda takip mesafesi kadar boşluk olması zorunludur, motorcular bu kurala uymuyor, bir...
  14. fatih.met

R25 koku geliyor

İş arkadaşı geldi aklıma, 9 kişi civarı mermerci ekibiydik, akşam paydos edince koğuşta iş elbiselerini çıkarıp sivil elbiseleri giyer ve giderdik. Arkadaşın ayağı öyle bir kokuyordu ki ondan en uzak yerde değiştiriyordum üstümü ben. Ona ayağın kokuyor şununla ilgilen, bizi zehirleyeceksin...
  15. fatih.met

Bir acemiye önerilebilecek scooter veya naked modeller ve tavsiyeler.

Dominar 250 ağır. 190 kg üzeriydi galiba. Dominar 400 ile aynı ağırlıkta diye hatırlıyorum ama emin değilim. Titreşim var biraz, şehir içi dik yokuşları yavaş çıkarken rahatsız edebilir ama çok güçlüdür. 190 kg üzeri olması gözünü korkutabilir ama alışınca oyuncak gibi geldiğini göreceksin...

Yeni mesajlar