Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar belki daha önce bu tarz başlıklar açılmıştır o yüzden affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum
1 ay içinde izmirden zonguldağa yani evime gideceğim ve malum soğuktan dolayı bunu motorumla yapamıyorum. Tecrübeli birisinden motoru da yanımda götürebilmek için yardım istiyorum...
2 hafta önce motorumu topladık rektifiye oldu yürüyen aksam çok iyi durumda yalnız daha önce hiç yaşamadığım bi problem ortaya çıktı sigorta kesiyor yolda kalıyorum 2 kez yaşadım ilkinde cahillikle kabloları fuse olmadan bağlayıp tamirciye kadar bi 3-4 kilometre sürerek gittim kendisi de bi...
konu hakkında önceki konuları araştırdım ama herkes farklı bişey söylüyor o yüzden tekrar böyle bi konu açıp hem kendim hem de merak edenler için bilgi almak istedim
motorum 2007 model pioneer xf200-2a çinli chopper görünümlü bişey, satmak istedim yazın yurtdışına çıkacağım için fakat tam aynı...
motorumda marşa bastığım zaman tam çalışması gereken anda bir dişli sıyırma sesi duyuyorum marşa basılı tuttuğum sürece elektrikli testere gibi sürekli devam ediyor, internetten biraz araştırdım birkaç neden olabilir diye gözüküyor fakat motoru çalıştıramadığımdan tamirciye götürüp baktırma...
eylülün sonunda bi kursa yazılmıştım kayıt olurken parayı peşin verdim ve ekimin 24ündeki, o da olmazsa en geç 31indeki sınava yetişeceğim sözüyle anlaştık fakat bugün 2 kasım ve ne zaman girebileceğimi sorduğumda seni 24 kasımdaki sınava yetiştirebiliriz dedi o zaman parayı geri isteyip başka...
dostlarım iki gündür çok değişik bir sorun yaşıyorum nasıl anlatacağımı bilemedim, hiçbi yerde de tam olarak aynı sorunu görmedim
marşa bastığımda bazen hiçbir cevap alamıyorum. ses dahi gelmiyor sanki marş düğmesi değil de gidondaki bi çamaşır mandalına basıyorum gibi oluyor. 15 20 kere...
baylar motoru kaskı aldım fakat diğer ekipmanları da halletmem gerekiyor, eldiven mont ıvır zıvır
kaskım açık kask o yüzden maske yada balaklava her neyse yüzü kapatmak için bişeyler/gözlük falan arıyorum bunları sipariş edip birkaç gün içinde getirtebileceğim bi internet sitesi arıyorum
baylar motorumun devir işlemlrini bugün tamamladım. ruhsat çıkartmak için önce zorunlu trafik sigortası yapmam gerektiğini biliyordum ama sigorta şirketlerinin 2000 liraya aldığım motor için 1200 lira civarı sigorta ücreti çıkartacağını tahmin edememiştim
abi neler oluyor en uygun teklif 670...
selam arkadaşlar, bir buçuk aydır forumda dolanıyorum. daha önce bu bölüme de yazdım öğrenciyim ve okul bitene kadar kullanmalık(maksimum 2 yıl) ucuz yollu çinli bi chopper arıyorum.
yazı fındık bahçemizde çalışarak geçirdim ve bu süreçte topladıklarımı satıp kazanacağım parayı baz alarak güzel...
selam arkadaşlar 21 yaşında ve cruiser motorlara meraklı bi öğrenciyim. ilk motorum olarak almayı düşünüyorum şu sıralar oturduğum yere yakın bi ilan buldum motoru da bir kere okuduğum hastanenin içinde gördüm, internette bu motor hakkında bilgi neredeyse sıfır.
yok mu kullanan/bi tanıdığı...
selam arkadaşlar geçen ay bi başlık açıp öğrenci işi, bir iki yıl beni idare edecek bi cruiser almak istediğim için bilgi edinmek istemiştim. Önce cevaplarınız için tekrar teşekkür edip onları dikkate alarak almak istediğim modele karar verme aşamasına biraz daha yaklaşmış bulunmaktayım...
evinizden uzak okuduğunuz yerde gerektiğinde 3 kuruşun hesabını yapıyorsanız, biraz da benim gibi pinpirikli olunca işte insanın kafasında kırk tane tilki dolanıyor:silent:
konuya biraz değişik girdim galiba ama karışık bişey yok eminim günde en az 50 tane benim gibi acemi gelip açıyordur bu...
evinizden uzak okuduğunuz yerde gerektiğinde 3 kuruşun hesabını yapıyorsanız, biraz da benim gibi pinpirikli olunca işte insanın kafasında kırk tane tilki dolanıyor:silent:
konuya biraz değişik girdim galiba ama karışık bişey yok eminim günde en az 50 tane benim gibi acemi gelip açıyordur bu...