marş benimle maytap mı geçiyor?

dostlarım iki gündür çok değişik bir sorun yaşıyorum nasıl anlatacağımı bilemedim, hiçbi yerde de tam olarak aynı sorunu görmedim

marşa bastığımda bazen hiçbir cevap alamıyorum. ses dahi gelmiyor sanki marş düğmesi değil de gidondaki bi çamaşır mandalına basıyorum gibi oluyor. 15 20 kere denedikten sonra tekrar çalışmaya başlıyor. daha 2 haftalık motorcuyum teknik bilgim nerdeyse sıfır. beni biraz aydınlatabilir misiniz sorunun kaynağının ne olabileceği konusunda?

Duzgun anlatamadigini dusunuyorum.15. Denemede oluyorsa temassizlik olabilir.hic olmuyorsa akü sarj olmuyodur.Baska bir durum varsa bir video cekebilirsin:)

debriyaj müşürünü kontrol et hocam bendede aynı problem var su sıralar birde bosa atıp bas marsa acaba kacıncıda alacak

elektriksel bir sorun oldugunu düşünüyorum ayak müşülü debriyaj müşülü gibi güvenlık tedbırlerı olan bır motor suruyosanız ordakı baglantıları ılk olarak kontrol edin sonra marş tusunda bır temazsızlık olabılır

ayrıca motoru her yıkadıgınızda wd 40 gıbı ıletken malzemelerede kullanabılecegınız krozyon engelleyıcı sprey sıkmayı unutmayın zmanla kontaklar oksıt yapabılır en azında 3 ve 4 yıkamalarda kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar