espresso kullanıcısının son içeriği

1. espresso

CC Yükseltme - Motor Önerisi

yaşım 22 yazmış. Gençlere vtrom önermiyoruz ki gençlerin eline düşmesin piyasadaki vstromlar. hem de piyasası yükselmemiş olur, biz tekaütler emekli maaşımızla temiz bakılmış gençlerin eline düşmemiş vstrom bulabiliriz. :ROFLMAO: Gençler genç motoru kullansınlar.
  2. espresso

Lastikleri değiştirmeli miyim?

dur daha mevzuyu köfteye getirecektik, o lastikleri at, hatta motorun üzerindeyken atıp vstrom al diyecektim. :ROFLMAO:
  3. espresso

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

işte, o boksör o kadar travma bırakmış ki boksör denince o aklıma geliyor hep. 1784399203 Sırf bu yüzden zengin olunca GS alıp vurmak lazım araziye. acımadan vurucam kırbacı. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  4. espresso

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Benim arabada da motosiklette de carplay ekranları var, arabadaki orjinal üzerinde gelen, motordaki de tripmate marka ben taktırmıştım. bunlarda video oynatma seçenekleri yok çünkü yasal olarak o özelliği kapatmaları gerekiyor satabilmeleri için, demek yazılımlarını değiştiriyorlar, ne de olsa...
  5. espresso

İstanbulda sigorta anlaşmalı motosiklet tamircileri

Benim bildiğim de yetkili servislerin sigortalarla anlaşmaları yok. xmax ile kaza yaptığımda yamaha yetkili servisleri unico sigorta ile anlaşmaları olmadığı için unico sigortayı aradım, çekici gönderiyoruz istediğiniz yetkili servise çekecek dedi, sonra Kadıköy'deki Ersoy Moto Yamaha yetkili...
  6. espresso

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Dün sabahtan ailecek arabaya doluştuk İstanbula gittik. TEM otoyolunda ahmetbey gişeleri öncesi Avcılar yol ayrımından gişelere kadar olan yer hep adım adım dur kalk trafik. ben de arabada en sol şeritteyim, sağımda orta şeritte kocaman tır var, arkamda bir mrcedes içinde bir ablayı gördüm dikiz...
  7. espresso

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

sahte yağ sektörü daha çok para veriyormuş demek ki. :eek:
  8. espresso

Ankara Rota Arkadaşları

Hayırlı olsun. Ankaradan motorcu tanıdığı bir @haluk23 abim var.
  9. espresso

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Boksör nefreti bende de var, lisedeyken kimya dersimize giren binbaşı rütbesindeki kimya öğretmeninin lakabı boksör'dü, 40 sene geçmiş gerçek ismi aklımda kalmamış ama hç sevmezdim, o da beni sevmezdi zaten ikmale bırakmıştı son sınıfta, yaz tatilinin bir ayını okulda geçirmek zorunda kalmıştım.
  10. espresso

Sym Jet x Akü

kontak açılınca farlr da yanıyor benim motorda, yani ben de kontağı 15dk açık unutsam aküm cortlar, 15dk açık unutmadım ama yarım saat zincir temizleyip yağladım, sigara içtim falan sonra baktım marş basmıyor, neyse ki bahçeden çıkmamıştım daha, motoru elimle park yerine itip şarj cihazını...
  11. espresso

Suzuki GSX 250R

hedef kitleleri aynaları katlayıp gezen genç tayfa ise görüntüsü "hızlı görünsün" istemişlerdir ama o tayfada japon alacak para ne gezer, cf moto alıyor onlar. O tayfanın babası zengin olanları hedeflediler herhalde.
  12. espresso

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

konu buraya gelmiş sanırsam:
  13. espresso

"Seni burada döveriz, polise de kaza olduğunu söyleriz"

Devlet de mahkeme sonucu alıyor.
  14. espresso

"Seni burada döveriz, polise de kaza olduğunu söyleriz"

O devletin dayak atana verdiği ceza. Bu dahadan sonra dayak yiyen de tazminat davası açabilir ayrıca. Yani devletin paradan pay vermesine gerek yok.
  15. espresso

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Gençlerin yolu açık olsun. 🧿

Yeni mesajlar