Arama sonuçlarınız

1. espresso

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

BUrada bulduğum usta castrol bayiliği almış, dükkanda koli koli 1 litrelikler şeklinde castrol yağlar vardı onlardan koydu, vstrom'a da ona uyan modelinden 10-40 castrol koymuştu. yağ konusunda piyasada sahtesi çok var her yerden almamak lazım diyen bi ustaydı o da.
  2. espresso

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Bizdeki patlayanlar da kat yerlerinden delinmişti. patlamayanlar daha sağlam malzemeden, aralarında da nerdeyse fiyat farkı yok gibiydi aslında. bunlar patlıyor: https://www.decathlon.com.tr/p/tek-kisilik-sisme-yatak-kamp-190-70-cm-air-basic/_/R-p-310045?mc=8561144&c=BEJ bunların bir de air...
  3. espresso

Zaten ailecek arabayla gidince kamp alanlarına gidiyoruz, o zaman taşımak kolay oluyor, mini buzdolabi bile var hatta onu çalıştıracak powerstation ve güneş paneli de aldım. şişme yataklar mesela detachlonda iki model var, az ucuz olanı bir kaç yıldan sora patlıyor, yamıyorum, evde şişirip...
  4. espresso

castrol scooter power1'i benim xmax'e koydurmuştum geçen yılki bakımda. henüz 500km yol yaptım o yağla. fena değil. daha öncesinde de yetkili servis ne yağ koyduysa o konmuştu, yamalube diye bir şeydi galiba.
  5. espresso

Motosiklet için far önerisi

işte her motorda öyle olmayabilir, aşırı ısınma durumu hep var. 35Watt'dan 100Watt'a çıkınca iki katından fazla güç oluyor bu da iki katı daha fazla ısınma olur en az. dikkat etmek lazım.
  6. espresso

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ne güzel motormuş. Deri kıyafetleri (gay modası) giyip Rob Halford tadında gezmelik olmuş. Rob Halford da kim diyenler için gay modasını metal dünyasına taşıyan efsane derim
  7. espresso

xmax yağ değişimi 5bin km'de bir değil mi? 7-8bin km yaptın demişsin de ben ona takıldım. eski kasa xmax yağ değişimi yağ filtresi olmaıdğı için 3bin km'de bir diye geçiyordu, sonraki yeni kasalarda yağ filtresi eklendi 5bin km'ye çıktı. 5bin km'yi geçirmedne yağı değiştirin filtreyi de her...
  8. espresso

Evet, sadece kalmak amaçlıysa otel daha mantıklı. Kamp işi motorla kamp yerine varıp çadırı kurup ateşi de yakıp başında oturup bir bira açınca keyifli oluyor. Ama amşç kamp değilse zor gelir.
  9. espresso

orjinalinde 35W ampul varken 100W ampul takmak aşırı ısıdan tası eritebilir, tesisata aşırı yüklenmeden de kabloları ısıtabilir bir yerleri bozabilir. Özellikle ızınan halojen tipi farlarda böyle tehlikeli şeylr önermeyin.
  10. espresso

Decathlon'dan Fresh&Black serisinden al mutlaka. Başka çadır alırsan sabah 5de güneş doğduğu gibi içi cayır cayır yanar kamp işindne nefret edersin sonra kamp kötü diye söylenirsin. Fresh&black serisinden iki kişilik çadır al ki botlar ve ekipmanları da içeri alabil, sonra sabah kalkarsın bir...
  11. espresso

H4 halojen farların farklı watt değerlerinde olanları var. güçlü olsun diye orjinalindne yüksek watt değerinde olanını takarsanız bu sefer far tasındaki plastikleri eritebilir ısınınca ya da tesisata fazla yüklenir. Benim motora da halojen H4 ampuller var ama çift far olunca aydınlatması iyi...
  12. espresso

Ne güzel gezi olmuş. 39 plaka da ayrı bir güzel görünüyor.
  13. espresso

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Biz de bayramda Cumartesi günü arabaya doluşup kuzenleri de alıp ailecek Edirne'ye ciğer yeeye gitik. Her yer kalabalıktı, ciğercilerin önünde hepsindne en az 30 mere kuyruk vardı. 45 dakika kuyruk bekleyip ciğerci Kemal Usta'da ciğer yedik. nefisti, beklediğime değdi. köfte de vardı, bizim...
  14. espresso

Hafif olaylı bayram seyahatim

Çok geçmiş olsun. Acayip macera olmuş, gerilim filmi izler gibi okudum.
  15. espresso

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Geçmiş olsun. Sende daha ağır hasar olmasın da. 2x2 motor fikri de fena değilmiş, arazide mi sürecen?
  16. espresso

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Lüleburgaz'a taşınıp sanayide dükkan açsa çocukları yanına çırak verirdim. :)
  17. espresso

Lastik seçimi

xmax 250'de üzerinde gelen city grip'lerden sonra city grip 2 taktırmıştım, normal city grip'lere göre tutuşu çok farketmişti.
  18. espresso

Motor ekipman önerileri

Ekipmanları tam ve dengeli al. Yani kaska en çok parayı gömüp de bota para kalmadı normal ayakkbı ile süreyim deme ayak bilekleri de önemli. Tam ekipman derken en az şu 5 parçadan bahsediyoruz: Kask, Mont, eldiven Korumalı pantalon, Korumalı bot bunlara mantıklı şekilde bütçeyi yayın, en...
  19. espresso

Hakkını verdim vol2

Geçmiş olsun. Motorda koruma demiri dışında büyük hasar olmaması iyi. sizde de ekipmanın önemini anlamışsınızdır, ekipman sayesinde büyük hasar almamışsınız.
  20. espresso

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Ben sırf bu yüzden araç seçerken klima tuşları gerçekten tuş mu diye baktım. hatta benim aracımda el freni eski usul mekanik diye kimileri o markanın gruplarında eleştiriyor, mekanik el freni gibisi var mı, cart diye çekiyorsun turruğunu elinde hissediyorsun, öyle düğmeli falan olsa küfrederdim...