endorphine kullanıcısının son içeriği

1. endorphine

Denize yolculuk (Akyatan Lagünü, Karataş, yumurtalık)

Uzun süredir Denize olabildiğince yakın mesafeden Karataş ve Yumurtalık kıyılarını olabildiğince asfalttan uzak gezmeyi planlıyordum. Bu arada birçok dergide yer alan Akyatan Lagünü ve varlığı çok bilinmeyen tarihi Akdeğirmen köprüsü de hedeflerim arasında, geziyi tek gün planlamıştım ama 2 gün...
  2. endorphine

Çakıt Vadisi Gezisi (Off-road, Belemedik, Hacıkırı)

"Adana'da bu 40 derece sıcaklıkta, hem de nemde motora falan binilmez." laflarını aldırmadan, daha önce gitmediğim "Çakıt Vadisini" geçmeyi ve Demirkazık zirvesine gitmeyi planlıyorum (zaman yetmediği için Demirkazığa gidemedim)... Rota; Adana-Karaisalı-Hacıkırı (Kıralan), Kuşçular...
  3. endorphine

Çukurova gezileri 2 (Batı)

Çukurova gezilerinin 2. sini batıya yapmaya karar verdik... Cumartesi akşamı da kamp yapacağız... Gidiş-Dönüş rotamız bu şekilde. Giderken Erdemli'ye kadar otoyoldan, dönüşte E-5 ten geldik.... Demiratımız hazır... Tarsus yolunun sağ tarafında gördüğünüz minare Eshabı-Keyf (Yedi...
  4. endorphine

Çukurova gezileri 1 (Kuzey)

Hafta sonu, Güneydoğu gezisi mi yapalım (Antep, Zeugma, Nemrut, MArdin, Halfeti, Midyat hasankeyf) yoksa Adana çevresi mi yapalım diye eşimle konuşurken, yakın yere gitmeye karar verdik. Çünkü G.Doğu için ciddi bir hazırlık yapmamız lazımdı. Çukurova Gezilerindeki amacımız; Çukurova...
  5. endorphine

Bolkar Dağları (Medetsiz Zirvesi 3.400M), Meke Gölü, Acı Göl Kampım

Başlangıçta 2 günlük olarak düşünmüştüm seyahati. İlk gün Meke Gölü, Acı Göl, Bolkar Dağları, 2. Gün Adana'nın doğusu; Aladağlar, Tufanbeyli, Kozan (Sis Kalesi), Anavarza kalesi Castabala, Toprakkale, Yılankale. Ancak cuma akşamı Türkiye-Hırvatistan maçının geç bitmesi, arkasından saat 02.00 ye...
  6. endorphine

Bolkar Dağları (Medetsiz Zirvesi 3.400M), Meke Gölü, Acı Göl Kampım

Başlangıçta 2 günlük seyahat olarak düşünmüştüm seyahati. İlk gün Meke Gölü, Acı Göl, Bolkar Dağları, 2 Gün Adana'nın doğusu; Aladağlar, Tufanbeyli, Kozan (Sis Kalesi), Anavarza kalesi Castabala, Toprakkale, Yılankale. Ancak cuma akşamı Türkiye-Hırvatistan maçının geç bitmesi, arkasından saat...
  7. endorphine

Adana-Antalya-Fethiye-Bodrum gezim (1 hafta) 250 foto, 2850 km, çok eğlendik...

Gidiş-dönüş güzergahımız bu şekilde... Km kaydımız... Demir atımız bu şekilde tam yüklü ve maceraya hazır... 1 aydır yapmış olduğum hazırlıktan sonra, sabah motorumuzu yüklüyoruz. Yapmış olduğum checkliste göre tek tek kontrol ediyorum koyduklarımı ve eksiklikleri. Yola çıkacağımız...
  8. endorphine

Haftasonu Adana-Ceyhan-Yumurtalık gezim

Adana göl çevresinde 1. köprü, Çatalan, 2 ci köprü yaptım, kesmedi... Hava bozuk olmasına rağmen içimde keşfetme ve macera duygusu henüz dinmedi... Cristine de gitmek istiyordu, o bana ben ona baktım...Yumurtalık yapmaya karar verdim... Otoyolda yol aldıkatan sonra, ilk durak meşhur...
  9. endorphine

Adana'dan selamlar...

Uzun süredir ara verdiğim motosiklet sevdama tekrar başladım... Aranıza kabul etmeniz dileğiyle selamlar, sevgiler:rendeer:... Osman

Yeni mesajlar