endoramax kullanıcısının son içeriği

1. E

On Any Sunday: The Next Chapter

Arkadaşlar Merhaba , Serinin son filmi olan " On Any Sunday: The Next Chapter " filmini online izleyebileceğim bir site biliyormunuz yada dvd sini filan nereden alabilirim. Teşekkürler.
  2. E

Sea to Sky 2016

Arkadaşlar Merhaba , Redbull Antalya Kemer de düzenlediği (6-7-8 Ekim) Sea to Sky Hard Enduro serisini nasıl izleyebiliriz. Bildiğiniz bir yayın varmı Redbull youtube sayfasında çok kısa görüntüler var. Keşke imkan olsaydı da yerinde izleyebilseydim. Şimdiden teşekkürler.
  3. E

Patlak Lastik Değişimi

Arkadaşlar Merhaba , Daha önceki konulara baktım ama tam karşılığını bulamadığım için yazıyorum. Dün evden çıktım motora bindim ve lastiğin inik olduğu gördüm benzinciye gittim ve şişirmeye çalıştım ama nafile daha sonra lastiği tam olarak kontrol ettim ve bir tane vida girdiğini gördüm. Vida...
  4. E

Servis Araçları Hk.

Arkadaşlar Herkese Merhaba , Öncelikle yazıma başlamadan önce işini iyi ve hakkıyla yapan insanları ayrı tutuyorum. Ben kendimce genel gözlemlerimi yazmaya çalışacağım. Aşağıda yazdıklarım tabiki farklı sürücüler tarafından da yapılıyor ama servis şoförlerinde bu oran çok yüksek. 1-) EDS ve...
  5. E

Rally Tarihleri ve İzleme

Herkese Merhaba , Ben rally yarışlarını izlemek istiyorum. Örnek verecek olursak Dakar, Transanatolia veya Arabistan Yarımadasında yapılan yarışlar (kum) mesala Dubai gibi bu yarışların tarihlerini takip edebileceğim ve videolarını izleyebileceğim bildiğiniz internet siteleri varmıdır. Dakar ı...
  6. E

Michelin Pilot Street vs Bridgestone Battlax BT45

Arkadaşlar Merhaba , Ben Suzuki Inazuma Gw250F modelini kullanıyorum ve üzerinde gelen IRC lastikleri değiştirmek istiyorum. Araştırma yaptığımda uygun ölçülerde 2 lastik çıkıyor bir tansesi Michelin Pilot Street diğeri Bridgestone Battlax Bt25. Bayilerle konuştum bir bayi BT45 in daha yumuşak...
  7. E

Arazi Enduro Surus Hk.

Arkadaşlar Merhaba , Arazi sürüşü yapmak istiyorum aslında son zamanlarda yollardan baya bir korkar oldum nedeni malum hepimizin yıllardır konuştuğu konular ile ilgili. Acaba istanbul da hafta sonları off-road sürüş yapabilir miyim diye düşünmeye başladım. Öncelikle tabiki eğitim almayı...
  8. E

RiderScan Hk.

Arkadaşlar Merhaba , Daha önceden bu konu bir kaç kez konuşulmuş ama tarihler baya eski ve içerikler güncel değil o yüzden tekrar açmak istedim. Ben riderscan almak istiyorum ama türkiye ye getiren firma/kişi ile konuştum kendisinin elinde olmadığını ve stoklara gelmesinin uzun süreceğini...
  9. E

Yazlık Dryfit İçlik

Arkadaşlar Merhaba , Yazları file motumu giyiyorum ve çok memnumum ama hersene bir iki kere hasta oluyorum. Bazı sabahlar işe giderken köprü üstünde veya trafiğin olmadığı zamanda baya bir rüzgar gögüs tarafından içeri giriyor herhalde trafik zamanı terliyorum sonrasında rüzgar yiyorum ve...
  10. E

Enduro Sele Sertligi

Merhabalar , Ben Yamaha WR125R kullanıyorum. Bu tarz motor kullanan arkadaşlardan yardım isteyecektim. Kawasaki KLX125, Honda CRF250, KTM modelleri vs.. Ben motorumdan çok memnunum ama selesi hariç, 100 km. civarında yol yaparsam gerçekten kuyruk sokumunda ciddi ağrılar oluşuyor daha kısa...
  11. E

Ters Dikiz Aynası

Merhaba, Ben ters dikiz aynası almak istiyorum, nereden bulabilir veya yaptırabilirim. Örnek olarak video ya bakabilirsiniz tam istediğim ayna bu şekilde. Bende Yamaha WR125R kullanıyorum. Daha önceden bu tip bir ayna kullanan varmı eğer varsa görüş açısı gibi detayları paylaşırsa sevinirim.
  12. E

Vites Degistirmek

Herkese Merhaba , Daha yeni bir vitesli motor kullanıcısıyım. Benim öğrenmek istediğim, vites yükseltirken ayağımızla vites pedalını yukarı iterken vites geçene kadar ayağımız temas etmelimi yani ayağımızın üst kısmı ile tutup yukarı taşımakmı doğru olan yoksa ayağın üstü ile vites pedalına...
  13. E

Motor için Kafes

Herkese Merhaba , Ben motor aldım ve şu anda oturduğum yerde kapalı bir garajım yok. Kilitlerim var ama dışarıya bıraktığımda mahalledeki çocuklar eminimki 2 günde motoru devirirler. Bunu engelmmek için az maliyetli bir şeyler yapmak istiyorum. İlk aklıma gelen bir kafes yaptırmak ( çit gibi)...

Yeni mesajlar