RiderScan Hk.

Arkadaşlar Merhaba ,

Daha önceden bu konu bir kaç kez konuşulmuş ama tarihler baya eski ve içerikler güncel değil o yüzden tekrar açmak istedim. Ben riderscan almak istiyorum ama türkiye ye getiren firma/kişi ile konuştum kendisinin elinde olmadığını ve stoklara gelmesinin uzun süreceğini söyledi. RiderScan'in kendisine mail attım bizim sitemizden direk alabilirsiniz dediler. Gümrük/kargo bedeli ne olur bilemedim. Bir kaç sorum olacaktı. Suzuki Inazuma F kullanıyorum.

1- http://www.huntercreate.com'den bu ürünü alan daha önce oldumu bir sorun yaşarmıyım

2- RiderScan alternatifi ne olabilir bunun yerine yerli veya başka bir ürün varmıdır.

3- Kör nokta için daha önce küçük ayna kullandım ama çok titşerim oluyordu ve sürekli oynuyordu hiç memnun kalmadım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ben yurtdışından aldım problem olmadı. Bu noktada unutmamak gereken şey şu ; bu bir görüş destek sistemi sürekli bakılacak bir ayna değil. Kör nokta için çok faydalı ancak gece görüşü yetersiz. Asıl aynalardaki görüşü arttırmak ve riderscan ile destek vermek en doğrusudur.

Kesinlikle haklısınız bende sürekli kullanmak için değil kör noktaları görebilmek için almayı düşünüyorum. Siz aldığınızda handlebar monitoring aparatını aldınızmı ? Verdiğiniz kargo ücretini hatırlıyormusunuz.

Konuyu hortlatayım bu aynadan düşünüyorum yokmu bunun farklı markaları aliexpresten yada yerli sitelerden temin edebileceğimiz bi yeri farklı markalar bilen yazarsa iyi olur trafikte gördüm baya iyi görüş açısı veriyor

Bir ara ben de almaya niyetliydim. Ancak ciddi para ödemek gerekiyordu. Ben onun yerine, aynaları uzatma yolunu seçtim. Aynaların bağlandığı yere bir adaptör aldım ve uzattım. Aliekspresten aldım 8 dolar civarı fiyatı vardı. Çok da memnunum şu anda.
Ayrıca; kamyon aynaları kesen yerler var. Dış bükey bir aynayı kestirip cama montajını yaparsanız aynı işi görüyor. Fiyatı da daha makul oluyor. Ben uğraşamam falan derseniz riderscan güzel tercih olacaktır. Bu arada sahibinden e bakmak lazım bazen ikinci el olarak ilanları oluyor.

şöyle bir şey kullanıyorum,
aynaları çerçevesinden çıkarıp dikiz aynalarına çift taraflı bant ile sabitledim.

gayet yeterli.

küçük değil,
gece sürüşünde de yeterli derecede yardımcı oluyor,
düzgün bir ayar ile cankurtaran bakışını unutturuyor.

eklerim sonra.
modacarın sitesinde riderscana benzer ürünler var.
bir inceleyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

linkini verdiğim şöyle
LZ77ka.jpg

şimdi kullandığım böyle
jXPPEj.jpg

üstteki daha kullanışlı,
aynaları kendi siyah kabından çıkarıp arkasını silikon ile düz hale getiriyorum, çift taraflı bant ile aynaya yapıştırdım.

şu ürün de riderscan kadar geniş açılı değil ama bakılabilir.

çevre hakimiyeti ve yol okuma konuları sürüş için hayati önem taşıyan konular.
benzeri uygulamaları kesinlikle tavsiye ederim.

ya bi iki münübüstede görmüşlüğüm var okadar para alıp vereceklerini sanmıyorum aksarayda falan oto aksesuarcılarda vardır muhtemelen ucuz yollu olanlarından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar