Arazi Enduro Surus Hk.

Arkadaşlar Merhaba ,

Arazi sürüşü yapmak istiyorum aslında son zamanlarda yollardan baya bir korkar oldum nedeni malum hepimizin yıllardır konuştuğu konular ile ilgili. Acaba istanbul da hafta sonları off-road sürüş yapabilir miyim diye düşünmeye başladım. Öncelikle tabiki eğitim almayı düşünüyorum. Ben Anadolu yakasında oturuyorum daha rahat ulaşım için ilk tercihim anadolu yakası olması ama çok önemli de değil.

İnternet üzerinden bakığım zamanda karşı tarafta EnduroMxShool diye bir okul var ama fiyatları biraz yüksek geldi. Anadolu yakasında enduromarket in düzenlediği eğitim ve grup sürüşleri var. Bunların dışında sizin tavsiye edeceğiniz eğitim veren kuruluşlar varmıdr.

Bir diğer sorum ise ben eğitimleri tamamladıktan sonra off-road sürüş için (bu sürüş içerisinde tek başına değilde body sistemi ile en az bir arkadaş olması gerekli) olduğunu düşünürsek sürüş gruplarına nasıl ulaşabilirim. Bunun için bildiğiniz bir forum varmıdır. Belki ileride plakasız bir motosiklet sahibi olup arabanın arkasında romörk yardımı ile araziye götürüp sürüş yapabilirim diye düşünüyorum. Bu şekilde sürüş yapan arkadaşlar varmıdır bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Tekrar Merhaba ,

Hiç yanıt alamadım için tekrar güncelliyorum mesajımı teşekkür ederim.

Teşekkkür ederim güzel bir alternatif birazdan kendileri ile konuşacağım. Anadolu yakasında bu benzer kurumlar var ise arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar