Enduro Sele Sertligi

Merhabalar ,

Ben Yamaha WR125R kullanıyorum. Bu tarz motor kullanan arkadaşlardan yardım isteyecektim. Kawasaki KLX125, Honda CRF250, KTM modelleri vs.. Ben motorumdan çok memnunum ama selesi hariç, 100 km. civarında yol yaparsam gerçekten kuyruk sokumunda ciddi ağrılar oluşuyor daha kısa mesafelerde de rahatsız ediyor. Bu sorunu daha önce kendi motorsiklet modelinin konusunda sordum ama tam olarak cevap alamadım.

Bu sorunu gidermek için Air Hawk modellerine baktım, seleye tam uygun bir air hawk bulamadım genede denedim ama altımdan çok kaydı ve bana biraz riskli geldi. (Ben yanlış modeli denemiş olabilirim eğer kullanan bir arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.)

Bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde döşemeci aramaya başladım interneten bulduğum kişilerle konuştum ve bana yumaşatabileceklerini çok fazla insanın yaptırdığını söyledi. Bu tip motor kullanan arkadaşlar daha önce sele yumuşatma yaptırdılarmı ve memnunlarmı. Bu işlemin sürüş güvenliğini bozma şansı varmıdır.

Özet olarak ben motorumu bu ağrıları çekmeden uzun saatler kullanmak istiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim daha önce çözen arkadaşlarsan yardımcı olmalarını bekliyorum.

Teşekkürler

Moderatör
Guzel yumusak bir minder tek ihtiyacin olan. En azindan gecici olarak uzun yolda ihtiyacini karsilar.
Seleyi dosemeciye verip sungerini degistirirsen ileride sekli semali bozulma ihtimali yuksek olacagini da unutma :)

Ben döşemecı de yaptırdım. Güzel oldu ama biraz daha iyi olabilirdi. Bu hafta tekrar götüreceğim ve bir kat daha kaplatacagım. Orjinal gibi duruyor. Şekil semal hiç bozulmuyor. Ne zaman bıkarsan da kaldırır altta orjinal dosemeyı kullanırsınız.
Tavsiyem oturum alanında yanlarda 8 cm üst kısımda 6 cm sünger çekilmesi.

Merhabalar ,

Ben Yamaha WR125R kullanıyorum. Bu tarz motor kullanan arkadaşlardan yardım isteyecektim. Kawasaki KLX125, Honda CRF250, KTM modelleri vs.. Ben motorumdan çok memnunum ama selesi hariç, 100 km. civarında yol yaparsam gerçekten kuyruk sokumunda ciddi ağrılar oluşuyor daha kısa mesafelerde de rahatsız ediyor. Bu sorunu daha önce kendi motorsiklet modelinin konusunda sordum ama tam olarak cevap alamadım.

Bu sorunu gidermek için Air Hawk modellerine baktım, seleye tam uygun bir air hawk bulamadım genede denedim ama altımdan çok kaydı ve bana biraz riskli geldi. (Ben yanlış modeli denemiş olabilirim eğer kullanan bir arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.)

Bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde döşemeci aramaya başladım interneten bulduğum kişilerle konuştum ve bana yumaşatabileceklerini çok fazla insanın yaptırdığını söyledi. Bu tip motor kullanan arkadaşlar daha önce sele yumuşatma yaptırdılarmı ve memnunlarmı. Bu işlemin sürüş güvenliğini bozma şansı varmıdır.

Özet olarak ben motorumu bu ağrıları çekmeden uzun saatler kullanmak istiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim daha önce çözen arkadaşlarsan yardımcı olmalarını bekliyorum.

Teşekkürler

Hocam İstanbul'da mısınız? Düşemecilerle konuşup düzgünce yaptırabilirsiniz. Yumuşatma işlemi sele çok fazla genişleyip yükselmeyecekse sürüş güvenliğini bozmaz.

Yardımlarınız için çok sağolun mephamd eğer buradan söylemende sakınca yoksa nerede yaptırıyorsun ben sadece internet üzerinden araştırıyorum güvenebileceğim bir usta yok. Söylediğin değerler için çok teşekkür ederim ama üst kısımda 6 cm benim için çok yüksek şu anda orjinal hali bile benim için tam sınırda o zaman galiba aşağıdaki gerçek döşemeyide bozdurmam gerekecek.

Gerçek dosemeyı boZdurma. Zaten üzerine oturunca esneyecek. Ben istanbulda değilim ama pek çok döşemecı halledebılır.
2 cm daha alcak yap ama orjinali bozma bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar