emreyil34 kullanıcısının son içeriği

1. E

istanbul anadolu yakası lastikçi tavsiyesi?

pulsarıma lastik taktıracağım , hem uygun hemde bana yakın bir yer arıyorum lastik için.. belki yapan dostlarımız vardır tavsiye ederler,herkese iyi forumlar,tekeriniz düz bassın
  2. E

bajaj pulsar 200 ns 'mi daelim s3 250 'mi?

Arkadaşlar alakasız iki model olduğunun farkındayım ama 7 -8 bin bandında sanırım en iyi 2 alternatif bunlar ve 2 si arasında çok kararsız kalıyorum,varsa fikri düşüncesi olan yorum alırım.:cat:
  3. E

bajaj pulsar cs400 geliyormu ??(video geldi)

haberler iyi gibim testlere çıkarıyorlar :):P
  4. E

TECHNOPOLYMER malzeme ne oluyor kask seçim ?

arkadaşlar GIVI 50.4 SNIPER ile mt revenge evo limited arasında kaldım ve givi technopolimermiş nasıl bir malzeme tam bimiyotum sormak istedim ayrıca bide size kalsa hangi kaskı alırdınız?..
  5. E

300 tlye kadar en iyi f/p kask önerisi

iyi akşamlar,öncelikle ekipmanım tam bir 3 4 aydır motosiklet sürüyorum ama havaların iyice soğuduğu bu günlerde kaskım olan, helmo diye polissavar çene açılır bir kaskım var ,beni güvenlik ve rüzgar ve ses açısından çok rahatsız etmeye başladı,gidip shoei arai alacak paramda maalesef yok,sizden...
  6. E

korumalı sibop kapağı ?

iyi akşamlar arkadaşlar,3 gündür lastiğim patlak olmadığı halde sürekli iniyordu ard arda hergün hava bastım en son bugün lastikçiye gittim hava bastırdım,bastık lastiğe patlak kaçırma yok dedi zaten bıraktıktan 3 4 saat sonra baktığımda hiç inmediğini gördüm.. neyse konunun özü binada anasız...
  7. E

scooter yardım. !!

arkadaşlar iyi akşamlar yaklaşık 20 gün önce aldığım motorum 2 haftadır varyatör altı yağ damlatıyordu,alırken farketmedim blok çatlamış kaynak yemiş,sorun blok altında keçeden sanırım ağzı bozulmuş yada yanlış kaynatmışlar damla damla atıyor nasıl bir çözüm bulabilirim sizde torna işimi yoksa...
  8. E

varyatör altındaki yağ

iyi akşamlar arkadaşlar, bugün motoru bıraktından sonra yağ olduğunu gördüm yerde biraz ,varyatörün alt tarafı az biraz yağlıydı sonra bir vidamı tıpamı bilmiyorum artık oradan geldğini gördüm,neyse anatahlarla biraz sıktım,sildim temizce 10 dk çalıştı yağ gelmedi tekrar aynı yerden sizce sorun...
  9. E

fiddle 2'im 80'den yukarı çıkmıyor

iyi akşamlar arkadaşlar 1 hafta kadar önce fiddle 2 ile aranıza katıldım ancak makine 80ni geçmiyor motor ateşlemeyi kesiyor 80 de yalpalıyor servisi aradım buji piposu değişmiş bundan önce onu yansanayi takmışlar ,ondan yeterli gelmiyor dendi ,buji piposu bu kadar önemlimi makinede yenisini...
  10. E

Mondial 125 MH Drift alınırmı ?

arkadaşlar iyi akşamlar ,bu motor çin malı olmasına rağmen sanırım rağabet görüyor temiz commuter(japon,çin)bulamadım ondan buna yönelmek istedim ne dersiniz
  11. E

2000-3000 arası sağlam motor tavsiyesi

arkadaşlar belirttiğim fiyat aralığı arası 2.el çin malı hariç beni bakımıyla idare edecek motor tavsiye edermisiniz,her türlü motor önerisine açığım
  12. E

2.el motor alım satım işlemleri

arkadaşlar ,yazılanlar varda pek açıklayıcı yazılar bulamadım,sırasıyla yazabilicek arkadaşlar varmıdır?-en başta sağına soluna bakmadan, en son anahtarı alana kadar olan süreç
  13. E

yeni motor alacak olan bana yardım..

arkadaşlar, sym fiddle alacam kısmetse haftaiçi,ekipmanım ve ehliyetim tamam,ancak ilk motorum olacak izmit'te motor ve yabancı bir yer bana,sizden istediğim izmit içi motor ustası tanıdığı ,exper tanıdığı yada tamamıyla bana yol gösterecek bir arkadaş varmıdır,yardımcı olan arkadaşa bir yemekde...

Yeni mesajlar