Mondial 125 MH Drift alınırmı ?

arkadaşlar iyi akşamlar ,bu motor çin malı olmasına rağmen sanırım rağabet görüyor temiz commuter(japon,çin)bulamadım ondan buna yönelmek istedim ne dersiniz

Eyvah sen ne yaptığının farkında mısın? Ezeli bir kan davasını tekrar açtın hemen siper al, birazdan çinliler ile japoncuların yıllardır bitmek bilmeyen savaşı alevlenecek.

alınır kardeşim niye alımasın benim ilk motorum mct 250 ydi ve çinliydi ve ben onun üzerinde çok mutluydum onunla keyifli sürüşler yapardım.temizini bulursan kaçırma iyi akşamlar.

Bütçen ybr'ye yetiyorsa ybr al ha yoksa drift'in yerine rks titanic 150 veya kuba cr1 bakabilirsin ben drift kullanıcısıyım memnunum ancak bu 2 motor driften daha iyi parça kalitesine sahip illa mondial almak istiyorsan mcx150 öneririm.

ben mct 250 yi sana tavsiye ederim eğer sana ağır gelmezse istersen 125 veya 150 lik bir mondialle başla mesela 150kt 150 mcx olabilir alıştıktan sonra istersen mct 250 alabilirsin.mondial yedek parçası bol bir firma iyi akşamlar.

ben mct 250 yi sana tavsiye ederim eğer sana ağır gelmezse istersen 125 veya 150 lik bir mondialle başla mesela 150kt 150 mcx olabilir alıştıktan sonra istersen mct 250 alabilirsin.mondial yedek parçası bol bir firma iyi akşamlar.

Yakıtı nasıl mct250'nin?

Dostum bende mcx 150 var basimi cok agritti ve mcx mondialin yapabildigi en iyilerinden biri. Driftle ikisi benziyo parca bakimindan ve yagmur yaginca elektrik tesisati calismiyor marsa basmiyor vs. surekli problem cikartiyor temiz alip kullanmama ragmen, km si biraz fazla cbf al sen o paraya en iyisi.

mct nin yakıtı normal seyhan 250 den daha az yakıyor 100 km 4 lt yakıyor ben tavsiye ederim yinede sen bilirsin.

Motorsiklet tamircisiyim mondial drifti öneririm güzel motordur balansörlü temiz bulduktan sonra kaçırma sorunsuz binersin iyi akşamlar.

Dostum bende mcx 150 var basimi cok agritti ve mcx mondialin yapabildigi en iyilerinden biri. Driftle ikisi benziyo parca bakimindan ve yagmur yaginca elektrik tesisati calismiyor marsa basmiyor vs. surekli problem cikartiyor temiz alip kullanmama ragmen, km si biraz fazla cbf al sen o paraya en iyisi.

Yan ayaklıkta bulunan stop sensörüne su gidebiliyor. 3 sene önce benimkinde de oluyordu, ancak şu anda tazyikli su ile yıkasan bile su almıyor. Çok dert değil, o sensörü iptal edebilirsin. 20.000 km'dir drfit kullanıyorum, bu yaz satacaktım ama nasip olmadı. Bir bu kadar daha binilebilecek bir motor.

Parça kalitesi CBF'e göre daha kötüdür tabi.

Dostum bende bu motoru alacaktım iyi araştırdım kötüleyen olmadı sağlam motora benziyor tipde iyi sonra ben cbr125 aldım ama mh125 sağlam bildiğim kadarıyla

Binenler memnun, kuryelerde de görüyorum tek tük. Sıkıntı şu ki seleflerinden çok yakıyor.

47 bin km deyim sıfır problem alınır binilir uzun yolada çıkıyorum laga luga yapanları takmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar