Öncelikle ruhsata bak şase numarası plakası tutuyormu çalıntı olmasın,sağına soluna bak, motorun etrafında bir tur at yere akan eden bişey varmı, önden biryere vurmuşmu diye farın içine bak çizik göçük bişey varmı çünkü kolay kolay çizilmez ezilmez büzülmez orası, radyatör kısmına doğru bak önden, çalıştır motoru elini motora dokundur titreşim doğrumu oluyor diye o silindirler kranklar pistonlar birbirine vururken bir titreşim olur ona dikkat et, solda alternatör sağda debriyaj kapağı olur onların alt tarafına doğru elini bi sok yağ mağ bişey varmı bak, Alternatör kapağına özellikle dikkat kolay kolay açmazlar açmışlarsa alma derim ben, süspansiyonlara bak yağ kaçağı varmı vernikte sorun varsa varsa o motor işlem baya gerektirir. Egsoz sesine bak ses düzenli geliyormu terslik varmı yoksa farklımı farklıysa vardır bi iş onda choppersa zaten sorun yok onlar öyle çalışıyor, plastiklere bak tıklat elinle, dış görüntüsüne aldanma motorun vernikli şampuanla falan yıkıyorlar mis gibi görünüyor, grenajlara bak tırnaklarda sökük kırık varmı bunlara en son bak tabi önemli olan motorun kendi, motor illaki yana yatmıştır onun kaçarı yok düşürmedim diyosa adam harbi harbi iyi bakmıştır. 2013 ve üstü modelde pek olmaz diye düşünüyorum. boya moya pek kafana takma blokta sorun olmasın. Mutlaka motorla bi tur at. Bide 35-45bin km olmuşsa dahada detaylı bak.