Kardeşim bana göre pulsarın kötü yönü selesi, 100 km üzeri seyahatlerde ardını hissetmiyorsun hele artçı tarafı daha fena. Uzun yolda altıma minder vs koyup idare ediyorum ama seyahat ağırlıklı kullanacaksan s3 daha avantajlıdır. Tabi birde şehir içinde bagaj avantajı gözardı edilemez. Pulsar şehir içinde s3ten daha kıvrak ve seri olur tabii ki. Uzun yolda minder vs idare ederim diyorsan pulsar seni üzmez, ama keyfini çıkarta çıkarta gideceğim dersen s3.
2015 ten sonra pulsara fabrika çıkışı orta sehpa eklenmiş ve özellikle sürücü selesinin konforu nispeten iyileştirilmiş olduğunu okudum bir çok yerde. bende 5. scooter ımı satmış bulunmaktayım. istediğinde paraya çevirememek ve özellikle kymco da satış zorluğu, değer kaybı ki s3 de durum daha da kötü olur bence, acaba bu sefer vitesli mi (pulsar) denesem diye düşündürüyor.
otomatiğe alıştığım için debriyaj kullanmak zor geliyor

iç amaçlı da kullandığımdan scooter alırsam tekrar grand dink250i gibi ortası boş ve düz bi model almam gerek, sattığım motoru tekrar almak da istemiyorum. vitesli alırsam şehir içi için 2. bi ucuz scooter yada elektrikli alırım diyorum.
uzun yolda rüzgar, ve konfor bakımından scooter avantajlı olsa da, uzun yolda kayış aktarma ve vites düşürememe gibi durumlardan ötürü rampada scooter 250cc bile olsa üzebilir. + yakıt da daha fazla olur. çok bilinmeyenli denklem, en güzeli bir kaç seçenek deneyip karar vermek.