Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almaya kararlıysanız alınır neden alınmasın?
Şahsen 125cc bir motosiklet tercih etmek zorunda olsam bu Svartpilen olmazdı fakat zevkler ve renkler tartışmaya kapalı konular.
Konu japon çin savaşına dönmeden şahsi fikrim herhangi ırk ayrımı yapmadan henüz sport tarz motosikletlerde otomatik vites kullanımına ne biz nede üreticiler bence hazır değil.
Düşünsene arkadaşın şakalaşırken ışıkta gaz veriyor yahut ara gazcı genç arkadaş gurubu ışıkta üzerine koşuyor.
Korkunç.
Scorpion çabuk dağılıyor.
Nexx kalitesiz hissi veriyor (şuan kullandığım nexx xr2 golden edition)
Hjc bence tam bir fiyat performans ürünü.
Bir arkadaşım full carbon bir kask aldı premier(x-lite da olabilir emin değilim) marka 12-13k ya nerden nasıl aldı bilmiyorum ama kemik gibi kask çok...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.
Bundan yıllar evvel şahsıma ait ilk motosiklet olan yuki gusto 50cc(ilk gelen modeller 110cc) ile yaşadığım aşırı titreşim ve bu sebeple performansının aşırı düşmesine bulduğum çözümü anlattığım video aşağıdadır.
Umarım birilerine faydası dokunur. Video...
Şuraya bir dominar videosu bırakayım. 😁
Ben memnun kaldım hala memnunum işin açıkcası TRK 702 X var şuanda onunla yola rahat rahat gidebilecek güce sahip bence yani fazlasıyla yeter d250 kadar sorun çıkartmaz ama temiz düzgün bir motosiklet alırsan 2023 tavsiye ederim arada baya fark var.
Hocam merhabalar, öncelikle hiç ürün baktınız mı? Şahsen önereceğim bir ürün var fakat cihazın fiyatı 25.000₺-30.000₺ bandında o yüzden şuan asıl konu bütçe.
Eğer öneri gelirse en önemlisi sizin yazığınıza istinaden görebilme kaygısı. Genel itibari ile bu teknik detayda ekran parlaklığı(örneğin...
Hocam listendeki motorlardan değil de 2.el de 1-2 yaşlarında km henüz 10k yı geçmemiş ve motosiklete taksit yapabilen bir firma bulabilirsen sanki çok daha bütçe dostu olucak bu arada nedendir bilmem ama sanki versys 650 yada v strom alcakmışsın gibi geldi bana :)