SRK450 RA Alınır mı

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Konu japon çin savaşına dönmeden şahsi fikrim herhangi ırk ayrımı yapmadan henüz sport tarz motosikletlerde otomatik vites kullanımına ne biz nede üreticiler bence hazır değil.

Düşünsene arkadaşın şakalaşırken ışıkta gaz veriyor yahut ara gazcı genç arkadaş gurubu ışıkta üzerine koşuyor.

Korkunç.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lafın gelişi diyorum zaten.

Bu çinli markalar çok övülüyor ama hele bi 30bin km'yi geçsinler bir 5 yaşındaki hallerini görelim.
Abi zaten ekonomik sebeplerle bu marka modelleri alanların hiçbiri 5 sene ve en az 30.000 km sürmeyi hedeflemiyor. İlk fırsatta kurtulup iyi bir şey almaları olası, bugün basit bir ilan taraması yapsak 30-40.000 km üstüne denk gelmemiz çok ama çok zor.

Motosikleti
DUKE 250
Abi zaten ekonomik sebeplerle bu marka modelleri alanların hiçbiri 5 sene ve en az 30.000 km sürmeyi hedeflemiyor. İlk fırsatta kurtulup iyi bir şey almaları olası, bugün basit bir ilan taraması yapsak 30-40.000 km üstüne denk gelmemiz çok ama çok zor.

9hpfm47.png
:)

Bakma milletin ağzına, zevk senin, para senin. Kime ne soruyorsun, varsa hevesin, varsa paran yapıştır gitsin.

Sonuçta zevk için alınan makinalar bunlar.

Tek sorun gaz koluna hakim olabilecek misin? Sen onu düşün, gerisi tırı vırı.

Qjmotor çinliler arasında en kaliteli ve sağlamlarından biri olsa da otomatik vitesli bi racing motorun hiçbi şekilde olmaması gerektiği kanaatindeyim. Ya manuel öğrenmeli yada racing tarzından vazgeçmelisiniz diye düşünüyorum. Hani bazı motorlar satarken üzmez, bazıları üzer, srk450ra çok çok üzer.

Motosikleti
RKS TNT 202
Cümleten selamın aleyküm,

Çinli meselesiyle alakalı karalayacağım.

RKS TNT 202 sahibiyim. 12000 kmde aldım, şu an 20000 olmasına 1k var yaklaşık. Cahillikle aldım bilsem RKS almazdım. Peki yaşadığım problemler sebebiyle mi böyle konuşuyorum ? Elbette hayır. Tamamen algı meselesi yüzünden. Gelelim tecrübelerime:

Bugüne kadar ciddi olarak bir arıza yaşadım bu da benim kullanım hatam sebebiyle. Sürekli uzun yol yapıyorum ve güç yetersiz geldiği için motoru zorladım ve conta patlattı. Servisler 15k dan kapıyı açtılar. Ben tanıdık bir tamirciye 3k ya yaptırdım. Hız göstergesinde sorun yaşadım. Yine tanıdık bir tamirci abime götürdüm kablonun ezildiğini tespit etti ve sen bunu yaparsın diyip tarif etti nasıl yapacağımı sadece lehim makinesine para verip kendim hallettim. Demem o ki 8k kullandığım 20k ya yaklaşmış çinli motorumdan memnunum. Sebebi ise network sahibi olmam. Iyi niyetli tamirci abilerle haşır neşir olmam. Hava filtresini dünya paraya satıyolardı cbf150 nin hava filtresini taktım mutluyum şimdiye kadar sorun yaşamadım. Tavsiyem makinelere değil çevrenize yatırım yapın. Elbette alacağınız aleti seçerken ince eleyin sık dokuyun ama bütün mesele makinede bitmiyor.

Sorunuzun cevabına gelince de bence almayın. Sebebi ise otomatik vites bir problem çıkardığında servisi zaten saymıyorum, tamirciler için yeni bir şey olacağından tamir ettiremeyebilirsiniz.

Uzun oldu hakkınızı helal edin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar