Arama sonuçlarınız

1. EmreArslan

Uğur AK

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.
  2. EmreArslan

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

Almaya kararlıysanız alınır neden alınmasın? Şahsen 125cc bir motosiklet tercih etmek zorunda olsam bu Svartpilen olmazdı fakat zevkler ve renkler tartışmaya kapalı konular.
  3. EmreArslan

SRK450 RA Alınır mı

Konu japon çin savaşına dönmeden şahsi fikrim herhangi ırk ayrımı yapmadan henüz sport tarz motosikletlerde otomatik vites kullanımına ne biz nede üreticiler bence hazır değil. Düşünsene arkadaşın şakalaşırken ışıkta gaz veriyor yahut ara gazcı genç arkadaş gurubu ışıkta üzerine koşuyor. Korkunç.
  4. EmreArslan

Cup Motosiklet Titreşim Problemleri (Kesin Çözüm)

İşte ne bilcen kurgu falan da hak getire 7 yıl olmuş helal et 😅😅
  5. EmreArslan

10-12 arası kask önerisi

Scorpion çabuk dağılıyor. Nexx kalitesiz hissi veriyor (şuan kullandığım nexx xr2 golden edition) Hjc bence tam bir fiyat performans ürünü. Bir arkadaşım full carbon bir kask aldı premier(x-lite da olabilir emin değilim) marka 12-13k ya nerden nasıl aldı bilmiyorum ama kemik gibi kask çok...
  6. EmreArslan

Cup Motosiklet Titreşim Problemleri (Kesin Çözüm)

Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Bundan yıllar evvel şahsıma ait ilk motosiklet olan yuki gusto 50cc(ilk gelen modeller 110cc) ile yaşadığım aşırı titreşim ve bu sebeple performansının aşırı düşmesine bulduğum çözümü anlattığım video aşağıdadır. Umarım birilerine faydası dokunur. Video...
  7. EmreArslan

Dominar almayi düşünüyorum

Şuraya bir dominar videosu bırakayım. 😁 Ben memnun kaldım hala memnunum işin açıkcası TRK 702 X var şuanda onunla yola rahat rahat gidebilecek güce sahip bence yani fazlasıyla yeter d250 kadar sorun çıkartmaz ama temiz düzgün bir motosiklet alırsan 2023 tavsiye ederim arada baya fark var.
  8. EmreArslan

Çin malı

Sorunun 1000 farklı cevabı var.
  9. EmreArslan

TRK 502 X VS TRK 702 X - Tarihin En Büyük Kapışması!

Bende sıfır dio var 100 e koydum yüzüne bakmadılar sıfırına taksit kampanyası varya birde bayiler birbiriyle yarışıyor satış olsun diye malesef.
  10. EmreArslan

Piyasası hızlı motosikletler bi tık uygunsa fiyat durmaz şimdiden hayırlı olsun yeni motorunuz.
  11. EmreArslan

Acaba kameranın ois eis falan mı kapalıydı bende tekrar izledim şimdi haklısınız başım döndü yahu. 😵‍💫😵‍💫😃 1756665382 Motorlar nedir?
  12. EmreArslan

Yaşlı hoca için CarPlay ???

Hocam diğer arkadaşlara katılıyorum öyleyse :) chigee 6 candır 350-400€ bandındadır en fazla.
  13. EmreArslan

Yaşlı hoca için CarPlay ???

Hocam merhabalar, öncelikle hiç ürün baktınız mı? Şahsen önereceğim bir ürün var fakat cihazın fiyatı 25.000₺-30.000₺ bandında o yüzden şuan asıl konu bütçe. Eğer öneri gelirse en önemlisi sizin yazığınıza istinaden görebilme kaygısı. Genel itibari ile bu teknik detayda ekran parlaklığı(örneğin...
  14. EmreArslan

Kolayca satabileceğim 125cc motor önerebilir misiniz

Pcx de “satıyorum” demen için bekliyen milyon insan var.
  15. EmreArslan

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

Hocam listendeki motorlardan değil de 2.el de 1-2 yaşlarında km henüz 10k yı geçmemiş ve motosiklete taksit yapabilen bir firma bulabilirsen sanki çok daha bütçe dostu olucak bu arada nedendir bilmem ama sanki versys 650 yada v strom alcakmışsın gibi geldi bana :)
  16. EmreArslan

Lastik Basınç Sensörü

Çin malı tpms aldım fakat bu cihazın sensörleri siboptan zamanla hava kaçırmasına sebep oluyor bilginiz olsun.
  17. EmreArslan

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Haklısınız tabiki burda bir çok etken var arkadaş dominar 250 nin çok temiz az km de motosikletini aldığı paraya aynı temizlikte honda alamaz gibi geliyor bir ikincisi honda artık eski kalite de motosikletler üretmiyor düşüncesindeyim özellikle alt sınıf montajı ucuz işçilik ülkelere kaymış gibi...
  18. EmreArslan

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Bahsedilen motosikletlerin arasından dominar 250 ve dominar 400 ü cımbızla çekin derim(iki motordan tecrübeye göre seçim yapılır). Dominar 400 gerçekten sorunsuzluğu(ufak tefek montaj hataları dışında) gidişi duruşu torku bir arada toplamış bence güzel temiz bir dominar 250 de daha tecrübe...
  19. EmreArslan

Doğru belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. :)
  20. EmreArslan

Bana sordunuz sanırım söyleyeyim, Tire Motopark premium servis diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar