Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba R25 motorum soğuk havalarda karın altında uzun süre kaldı ve sürmeye çalıştığımda gaz kolu kendi kendine kapanmıyor soğuk havalardan dolayı donmuş olabilirmi hava -7 derece ve kontaktada bi sorun var anahtar dönmüyor ve gidon kilidini açmak için bastırılmıyor her kontak açıp kapatırken...
180-190 bin tl ye ss motosiklet arıyorum ama r25 bence pahalı ve yatak sarıyor en mantıklı ninja 300 gelmişti ama oda eski motor düşük km si bulunmuyor japon birşey istiyorum fakat hondanın cbr 250 eski motor krank kırıyor suzukininki yavaş ve ağır kawasakininkilerde eski motor geriye yamaha...
Merhaba ninja 300 abs li modelini almak istiyorum 2014 model 34bin km 170bintl sizce alınırmı parça sıkıntısı çekersin diyenler var sizce alınırmı r25 den ucuz sonuçta
Hocam eğitimi nerelerden alabilirim şuan honda dan almayı düşünüyorum başka önerileriniz varmı sadece bu yeterlimi bir kaç ders alıp 300cc ile başlayabiliyorsam tabikide alırım
2 ay daha çalışıp alıcamda hocam teşekkütler bilgi verdiğiniz için çekme belgesi geri kapanmıyor sanırım
1748881690
Şimdi hocam hondanın kurslarına vs giderek ninja 300 kullababilirmiyim düşük cc kullanmadan direk geçemezmiyim