HarbimiÇok net o paraya alınmaz.
Dostum Ninja 300'ün o segmentte tek rakibi R25 ki ondan daha da güçlüdür. Buarada ilandaki Ninja 300'ün km'si az ama sanki içinden geçilmiş gibi.Daha çok racing olsun istiyorum yoksa duke 250 iyi bir seçenek cbr250 falan ama onlarda eski
İnan bulaşma çine al svart 250 veya duke 250 geç sıf görünüş olsun diye motor alıp uğraşmaŞuan voge250rr düşünüyorum
Bence bu km de bir ninja 300 alınabilir ama motorun geçmişini biraz bilmek lazım.Linki de atayım https://shbd.io/s/IQHPs4bF
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yokmu 160-170 e böyle bişeyler
180-190 bin tl ye ss motosiklet arıyorum ama r25 bence pahalı ve yatak sarıyor en mantıklı ninja 300 gelmişti ama oda eski motor düşük km si bulunmuyor japon birşey istiyorum fakat hondanın cbr 250 eski motor krank kırıyor suzukininki yavaş ve ağır kawasakininkilerde eski motor geriye yamaha r25 kalıyor oda pahalı ve yatak sarıyorBence bu km de bir ninja 300 alınabilir ama motorun geçmişini biraz bilmek lazım.
Bu motor normalde special edition rengiymiş.
Sağ sol Grenajda stickerlar yok
Kafa grenajı muhtemelen boyalı
Depo grenajında göçük ve çizik var.
Arka sele tekrar kaplatılmış
Arka stop, Ön cam , egzoz, manetler , elcikler , denge topuzları orijinal değil.
Bu motor özelinde bence alınmaz ama farklı temiz bir ninja 300 alınabilir.
Yukarda yazmışım tekrar söyliyim sıf görünüşü olsun diye alıp iyi usta nerde bulunur diye ezberlemiş olursun.180-190 bin tl ye ss motosiklet arıyorum ama r25 bence pahalı ve yatak sarıyor en mantıklı ninja 300 gelmişti ama oda eski motor düşük km si bulunmuyor japon birşey istiyorum fakat hondanın cbr 250 eski motor krank kırıyor suzukininki yavaş ve ağır kawasakininkilerde eski motor geriye yamaha r25 kalıyor oda pahalı ve yatak sarıyor
Çok net o paraya alınmaz.