Ninja 300 alınırmı

Merhaba ninja 300 abs li modelini almak istiyorum 2014 model 34bin km 170bintl sizce alınırmı parça sıkıntısı çekersin diyenler var sizce alınırmı r25 den ucuz sonuçta

Bu arada harbi alınmaz. Eski motor alıcaksan çok sağlam bloklarıyla ünlenmiş motorlar var ancak onları al ama bunun gibi motorlar insanı üzebilir bence yine de tecrübem yok sonuçta. Ayrıca 34k değildir o. İlla blok yemiştir. Daha yeni bir şeyler bakmanı tavsiye ederim

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Satıcı düzgün binmişse alınır neden alınmasın. Km orjinalse korkmayın. Ninja 250R'a binenler var hala, o makine daha yeni ve segmentine göre gidişi güzel. Parça konusuna gelecek olursak tuzlu ve zor bulunma ihtimali var ama 170 bin gibi uygun bir fiyata alıyorsunuz. Motordan çok anlamıyorsanız işini iyi yapan bir motosiklet ekspertizine gösterin kesinlikle

11 yıllık motor yani 11 yaşındaki çocuğu getir neler neler yaşamıştır bu motorların da çok farkı olacağını sanmıyorum paran çoksa al son kurşunlarsa gerek yok

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
O fiyat bandına alıp sorunsuz binebileceğim bir sürü motor bulursun svartpilen 250 duke 250 gibi illa alıcam diyorsan al bişey diyemem ama grupta sıf kawasakisi eski olduğu için bakılmayan bir abi var onun yorumları daha kıymetli olacaktır

Motosikleti
DUKE 250
benim görüşüme göre sabit bir kullanıcı dışında kullanılan motorların ekolojik ömrü 10 sene,
10 seneyi dolduran motor hele ki racing ise patlamaya hazır bir bombadır.

Daha çok racing olsun istiyorum yoksa duke 250 iyi bir seçenek cbr250 falan ama onlarda eski

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Daha çok racing olsun istiyorum yoksa duke 250 iyi bir seçenek cbr250 falan ama onlarda eski
Dostum Ninja 300'ün o segmentte tek rakibi R25 ki ondan daha da güçlüdür. Buarada ilandaki Ninja 300'ün km'si az ama sanki içinden geçilmiş gibi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Cbr 650F
Az fazla ver r25 al kafan rahat etsin maalesef :)

Mt25 te iyi bu arada gayet keyif veriyo

Linki de atayım https://shbd.io/s/IQHPs4bF
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu 160-170 e böyle bişeyler
Bence bu km de bir ninja 300 alınabilir ama motorun geçmişini biraz bilmek lazım.
Bu motor normalde special edition rengiymiş.
Sağ sol Grenajda stickerlar yok
Kafa grenajı muhtemelen boyalı
Depo grenajında göçük ve çizik var.
Arka sele tekrar kaplatılmış
Arka stop, Ön cam , egzoz, manetler , elcikler , denge topuzları orijinal değil.
Bu motor özelinde bence alınmaz ama farklı temiz bir ninja 300 alınabilir.

Bence bu km de bir ninja 300 alınabilir ama motorun geçmişini biraz bilmek lazım.
Bu motor normalde special edition rengiymiş.
Sağ sol Grenajda stickerlar yok
Kafa grenajı muhtemelen boyalı
Depo grenajında göçük ve çizik var.
Arka sele tekrar kaplatılmış
Arka stop, Ön cam , egzoz, manetler , elcikler , denge topuzları orijinal değil.
Bu motor özelinde bence alınmaz ama farklı temiz bir ninja 300 alınabilir.
180-190 bin tl ye ss motosiklet arıyorum ama r25 bence pahalı ve yatak sarıyor en mantıklı ninja 300 gelmişti ama oda eski motor düşük km si bulunmuyor japon birşey istiyorum fakat hondanın cbr 250 eski motor krank kırıyor suzukininki yavaş ve ağır kawasakininkilerde eski motor geriye yamaha r25 kalıyor oda pahalı ve yatak sarıyor

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
180-190 bin tl ye ss motosiklet arıyorum ama r25 bence pahalı ve yatak sarıyor en mantıklı ninja 300 gelmişti ama oda eski motor düşük km si bulunmuyor japon birşey istiyorum fakat hondanın cbr 250 eski motor krank kırıyor suzukininki yavaş ve ağır kawasakininkilerde eski motor geriye yamaha r25 kalıyor oda pahalı ve yatak sarıyor
Yukarda yazmışım tekrar söyliyim sıf görünüşü olsun diye alıp iyi usta nerde bulunur diye ezberlemiş olursun.
Belirttiğin fiyat bandında alabileceğin en mantıklı motor svart 250 veya duke 250 alır sorunsuz şekilde binersin.
illa racing görüntüsü istiyorsan rs200 al ozaman

ET5qsHdXQAI-Kab.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar