Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar abilerim kardeşlerim nasılsınız umarım iyisinizdir. Şimdi yıllardır A1 ehliyetimi her ne kadar alsamda Birsürü benzinli motor kullanmış olsamda Kral ava 5000 elektrikli veya yuki sportsman elektrikli motor hayalim vardı geçen hafta facebookta dolanırken Şehrimde Satıldığını gördüm...
Merhabalar malum yaz geliyor elektrikli motorlar garajlardan çıkartıldı şehir içi kullanım için ve bende motorumun akü bakımını yaptım fakat İlk kez bu yaz kullanıcam(düzenli) Elektrikli ev prizli Motosikletler için şarj istasyonları varmı? yoksada nerelerde şarj edilebilir (Bursada Yaşıyorum)
Herkese selamlar 17 yaşındayım a1 Yani 125ccye kadar motor kullanabilen ehliyetten almak istiyorum bunun tüm masrafları dahil ortalama ne kadar? Yakın zamanda alanınız varmı bu yıl içinde
Peki abi som bi sorum daha olucaktı benim alacağım motorun tek sorunu ayak marşı dişlisi sıyırıyor yıpranmış 6-7 marşta alıyormuş acaba dişli denilen şey standart bişeymi motor mekaniğinden hiç anlamam yoksa direk lifan pony ayak marşı dişlisimi lazım bana
Abi İlk öncelikle İlgilendiğin ve zamanını ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim Ellerin dert görmesin motor gerçekten mekanik olarak çok sağlammmış alacağım adam yağsını bakımını eksik etmemiş ve tek vida açılmamış 9 yıl geçmesine rağmen performansının ilk günkü gibi olduğunu söylüyor abi...
Herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim Foruma yeni üyeyim İnşallah uzun bi süre aktift olucam buralarda Herneyse konumuza gelelim İlk motorumu almaya karar verdim Hatta Aldım bile diyebilirim Çok İyi bir Fiyattan lifan pony100 alıyorum kaporasını bağladım inşallah 3 gün sonra noter...