Elektrikli motor şarj istasyonu varmı?

Merhabalar malum yaz geliyor elektrikli motorlar garajlardan çıkartıldı şehir içi kullanım için ve bende motorumun akü bakımını yaptım fakat İlk kez bu yaz kullanıcam(düzenli) Elektrikli ev prizli Motosikletler için şarj istasyonları varmı? yoksada nerelerde şarj edilebilir (Bursada Yaşıyorum)

Merhabalar malum yaz geliyor elektrikli motorlar garajlardan çıkartıldı şehir içi kullanım için ve bende motorumun akü bakımını yaptım fakat İlk kez bu yaz kullanıcam(düzenli) Elektrikli ev prizli Motosikletler için şarj istasyonları varmı? yoksada nerelerde şarj edilebilir (Bursada Yaşıyorum)
O tip motorlarla genelde evden şarj yapılıp şehir içi ulaşım yapılır. Uzun yola uygun araçlar değiller, çoğu 70km menzilli pilini 3-4 saatte dolduruyor o yüzden onlar için istasyon vs de koyulmaz. Zor durumda kalırsanız da dışarda bulduğunuz herhangi bir prizden priz sahibinden izin alarak şarj edebilirsiniz

reo

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Aklımdaki diğer sorular ise şunlar:

Neden global üreticiler yüksek pil kapasiteli ve 250-300km menzilli elektrikli naked motor üretmiyorlar?
Neden elektrikli motorlara standart tip2 şarj soketi konulmuyor, hepsi prizden şarj ediliyor?
...

Neden global üreticiler yüksek pil kapasiteli ve 250-300km menzilli elektrikli naked motor üretmiyorlar?
Neden elektrikli motorlara standart tip2 şarj soketi konulmuyor, hepsi prizden şarj ediliyor?
...
BMW denedi ama hiç tutmadı. Motorlar ufak ve hafif araçlar olduğu için yeterli pili koyamıyorlar sanırım o yüzden çok verimli olmuyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

...
Dediğin gibi motorlar var hatta bir tane alaman bu tip bir motorla dünya turuna çıkmış, instagramdan maceralarını takip ediyorum, çok eziyet çekiyor. https://www.instagram.com/marc.travels.blog/

• Beğen
Tepkiler: reo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar