Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler,ablalar,Arkadaşlar ve son olarak kardeşler ben motoru cok seviyorum yani anlatılmaz yaşanır bir duygu suan param yok ve ailem motor almamı istemiyor sizden en büyük ricamı isteye bilirmiyim sağdan soldan parça toplayarak bana motor yapabilirmiyiz acaba emin olun ki param olsaydı gerçekten...
merhaba arkadaşlar Crusier motor için hangi kask idealdir yardımlarınızı bekliyorum.
-Açık kask mı?
-Kapalı kask mı?
Sizce hangisi bide en iyi model hangiisi?Bütce sorun değil...
Motosiklet hyosung gv250 dir....:rendeer:
Benim hayalimdeki motor hyosung gv250 ben suan tekirdağda oturuyorum bu motoru en yakın nerden alabilirm ben suan hiç bir bayi bilmiyoruım be 1,000 km yaptıktan sonra motorun bakıma gitmesi lazımmış ama bizim buralarda bir tamircide bakım yaptırsam olur yada tekirdağa en yakın servis neresi????
İlk önce s.a diyerek söze girmek isterim.:rendeer:Ben motor almak istiyorum suan lise 4 de geçtim lise 4 giderken ehliyetimi alacam (tabi allah nasip kısmet ederse..):wiinkk: sonra liseyi bitirene kadar motor almak için azda olsa para biriktirmişliğim olur.:cat:Ben pc öğretmenliği okumak...
S.a arkadaşlar ben yeni aranıza katılıyorum ve deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum ben motora yeni başlıyacam motor kullanabiliyorum fakat kullandığım motor kanuni zebra idi.Hyosung gv250 sizce baslangıç için nasıldır..Kullanabilirmiyim yoksa yok başlamamı dersiniz hyosung gv250 nasıl...
Arkadaşlar ilk önce s.a diyerek lafa girmek istiyorum daha buraya yeni üye oldum deneyimlli arkadaşlardan motor tavsiyeleri almak istiyorum...Şimdi ben motora yeni başlıyacam allah izin verirse.....
Almak istediğm motosikletler:
-Yamaha ybr 125 -kanuni tiger250s
-mondial 250 mct...