Arkadaşlar ben yeni motor almak istiyorum.Bir yardım edin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ilk önce s.a diyerek lafa girmek istiyorum daha buraya yeni üye oldum deneyimlli arkadaşlardan motor tavsiyeleri almak istiyorum...Şimdi ben motora yeni başlıyacam allah izin verirse.....

Almak istediğm motosikletler:
-Yamaha ybr 125 -kanuni tiger250s
-mondial 250 mct -kanuni caracal 200
-mondial 150 kn -kanuni seyhan 150 c
-mondial 125 ukt -kawasaki ninja250r
-hyosung gv250 -honda cbf 150

18 yaşındayım eqer bir yardım olurmu bilmiyorum...
bunlardan hangisini alsam bn göre iyi olur...Lütfen yardımlarınızı bekliyorum eğer bunlar dışında başka önerileriniz varsa lütfen çekinmeden söyleyin...Şimdiden teşekkürler....:rendeer:

kardeş motor tecrüben nasıl ne zamandır motor kullanıyon ona göre bilgi verirsen birde ne tür motorlar kullandın ona göre tavsiyede bulunuruz

Arkadaş, piyasada ne marka model varsa sıralamışsın :) Bu nasıl model merakıdır, çok uçuk farklar var aralarında.

TVS apache yi yazmamış..başlangıç için o da çok iyi bir motor..ben de almayı düşünüyorum da..

Öncelikle Yazdıklarınızda Karışıklık var.
Bunlar hem Tür yani Tarz olarak Listelenmeli
Sonra Bu Motosikleti nerde Kullancaksın.
Kac Bin Lira butce ayirdin Karar vereceksin.
En önemlisi Tarz Chooper-Racing-Yoksa City Bike (Ybr-cbf) mi?

Chooper:
-mondial 250 mct -kanuni caracal 200-kanuni tiger250s--hyosung gv250 -
Motosiklet;
-mondial 150 kn -kanuni seyhan 150 c--mondial 125 ukt
Racing;
-kawasaki ninja250r-CBR 125 RR-Kanuni Racer 200
Diğerleri;
-Yamaha ybr 125 -honda cbf 150

Son düzenleme:
bana ne gider hocam?? işe gidip gelirken kullanıcam, günlük 40 km max..vitesli istiyorum. boyum 1,89/ kilom 103..hangi tarz uygun olur?? başlangıç için tabiki..daha pek binmişliğimiz yok.ama ik iteker aşığıyız..

boy ve kiloya göre cbf şase olarak biraz daha uzun ve cüsselidir. ben alırken kararsızdık üzerine oturup bakmıştım. sende bence kullanmasan da oturma şekline bir bakmalısın. kimisine ybr rahat geliyor. tipi görüntüsü zevk meselesi..

yerinde olsam cbf 150 alırdım.Rahat edebilicegin bir motor.Forumda biraz cbf yi araştırırsan sıkıntı vermicek bir motor olduğunu yorumlardan anlarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yha şöle açıklayayım ben bütün markalarda bana uygun olabilecek motorsikletlerin listesini çıkardım ve yardımı olur diye yazdım...Motor tecrübem daha yeni basladı kullandığım motosiklet kanuni zebra cok basit bir motosiklet ama benim değil işte kendime göre motosiklet almak istiyorum...Sizce hangisi benim gönlümden yamaha ybr 125 geçio ama nedionuz bilemem

Motoru böle gezmek için ve su alamaya giderken kullancam gibi bişey ama rahat ve konforlu olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler....:p

Son düzenleme:
Ybr125 ,cbf 150, tvs apache bunlardan biri senin işini görür rahat ve konfor yönünden de karşılar
yada benim motordanda alabilirsin ybr nin kopyasıdır hemde uczdur salcano wolf125

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bu tvs apache nasıl bir motordur...yedek parça sorynu veya motorda herhangi bir arıza cıkarmı kullanan varsa + ve - yönlerini belirtirse sevinirim

Mrsharp, yzılarından biliyoru msende TVS vardı sanıyorum.benim bıy ve kiloma gider mi sence TVS dostum??hala kararsızım da..tvs ve cbf arasında..

sevgili arkadaşım yamaha veya honda al hiç tereddüt etme bilhassada honda süper sağlam motorları var bende kanuni seyhan 150 cc var aşırı vibrasyon var 1 litre ile 40 km gidiyor şehir içinde kolay gelsin....

cbf iyidir. hem konfor hemde ebat bakımından seni tatmin eder.. koruma demirlerini ekledinmi al sana küçük endro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar