Arkadaşlar ben yeni motor almak istiyorum.Bir yardım edin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkezin görüşü cbf den yana herkeze teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...Allahın izni ile cbf alıyorum allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin...
Konu hala güncel +++++++++

1.müzik dinlemek
2.ayağa kalkıp ellerimi yanlara açmak
3.makas atmak
4.pati çekmek
5.ön kaldırmak

sevmediklerim

1.saatlerce motor kullandıktan sonra kıçımın üzerine oturamamak
2.motordan indiğim halde vibrasyonun vücudumun bilimum yerlerinde devam etmesi
3.vibrasyondan dolayı bir süre sonra aletimdeki his kaybı :)

bak apaçi nin kullanıcısından ..

Yamaha ybr 125 -honda cbf 150
Aldıktan sonra başın ağrımasın diye.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar baya bir seçeneği eledim son iki seçenek kaldı aslında honda alacaktım ama şimdi yamaha ybr 125 var aklımda bu iki seçenek arasından hangisi şimdiden teşekkürler...

bi de mondial mct ye binsin apaçi yi mumla arar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

her ikisi de güzel makinalar. iş tamamen zevk e bağlı birde bulunduğun mekanda servis durumlarına bakarsın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 ----------

sıfır alacaksan ybr almanı tavsiye ederim 2010 ybr enjeksiyonlu.
2010 cbf ile 2007 ilk çıkanı arasında bir fark yok. ilk gün getirdikleri ni halen 2010 diye satıyorlar.

eywallah kaptanhasan..bu tip bir motor için kask ve ceket nerden bakmak lazım?? burdaki ana sayfadaki tedarikçilere baktım ama herkez farklı bir marka satıyor..ehliyetimi eylül de alıcam..bir taraftan da yavaş yavaş ekipmanları tamamlayayım diyorum..fikir verebilirseniz sevinirim. yani çeneden açılır kask mı almak lazım?? tekstil ceket olur mu? (kışın pek binmem diye düşünüyorum). şimdiden teşekkürler.

ybr 125 almanı tavsiye ederim ben. Olurda başka motor alırsın kendin bileceksin ama ben almadan önce sana söylemiş olacağım :cat:

güzel diyorsun da ebatlarıma göre ybr küçük kalacak..üstünde de tünemek istemiyorum..

kardeş cbf motor değil =)) aldın mı YBR den şaşmaa çok süperr yakıtı cok az mekanık dayanıklılığı en yuksek performans denge şase karizma modifiye yedek parçaaa ne ararsan bulursun bu motorda ... saygılar bu benm düşüncem..

Sizin orda motorcular hangi kafe çay bahçesinde buluşuyor sa git kullanan ları bul.yakıt görünüm tip e bak karar ver.dükkan bayi ye gidip sorulmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar