Burdan tüm motorcu abi ve arkadaşlarıma sesleniyorum!!!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abiler,ablalar,Arkadaşlar ve son olarak kardeşler ben motoru cok seviyorum yani anlatılmaz yaşanır bir duygu suan param yok ve ailem motor almamı istemiyor sizden en büyük ricamı isteye bilirmiyim sağdan soldan parça toplayarak bana motor yapabilirmiyiz acaba emin olun ki param olsaydı gerçekten yardım istemeyecektim ama motorsuzluktan ölücem...Motoru gezmek için ve ormana gitmek için istiyorum gönüllü arkadaşların yardımını bekliyorum....İnşallah yüzsüzlük yapmamışımdır:salut: bu bir yardım talebidir tek şey istiyorum motor,motor,motor hadi allaha emanet olsun şimdiden teşekkürler.....:salut:

olmayacak bir şeye ''AMİN'' dememizi istiyorsun...
lütfen biraz mantıklı düşün... ne topluyorsun? neyi topluyorsun? kimle topluyorsun? yaşın kaç? ehliyetin varmı? ailen istemiyor? motor toplamanın nedemek olduğunu sen biliyormusun?
ben 2 teker vereyim,biriside sele versin,başkasıda frenlerimi verecek? bu şekildemi olacak yada başka bir şekildemi????
Bak dostum;seni kırmak veya üzmek istemem ama... biraz daha gerçekçi düşün!!!

Abiler,ablalar,Arkadaşlar ve son olarak kardeşler ben motoru cok seviyorum yani anlatılmaz yaşanır bir duygu suan param yok ve ailem motor almamı istemiyor sizden en büyük ricamı isteye bilirmiyim sağdan soldan parça toplayarak bana motor yapabilirmiyiz acaba emin olun ki param olsaydı gerçekten yardım istemeyecektim ama motorsuzluktan ölücem...Motoru gezmek için ve ormana gitmek için istiyorum gönüllü arkadaşların yardımını bekliyorum....İnşallah yüzsüzlük yapmamışımdır:salut: bu bir yardım talebidir tek şey istiyorum motor,motor,motor hadi allaha emanet olsun şimdiden teşekkürler.....:salut:

Pardon ama yas kac_?

gezilere giderken senide alırız gezdiririz yoksa toplama olmaz arkadaşım illada motorum olsun dersen 500 tl mobiletler var al kullan ama ehliyet oması lazım..

biz eskiden parça birleştirip bisiklet toplardık ama motor aynı şey değil ordan ordan parçaları toplasan bile motorsiklet tamircisi olman lazım uydurup yürütebilmen için para biriktir biraz ucuza hurda bi motor bulunur parça değiştirip iyi duruma getirebilirsin vize olmaz sigorta plaka olmaz ama ormanda sürmek için bi külüstür çıkar ortaya.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben de bir tane zincir baklasi var.
Seve seve veririm.
Gerisini de siz halledin aranizda.:bounce:

hayırdır kardeşim sen ne yapmak istediğinin farkındasındır umarım.laf olsun diye böyle milleti Tİ'ye alır cinsinden de konu açılmazki.önce çalış işini gücünü bul kendine yet, yakınlarına yük olma sonra kendi paranla alırsın.

En az 500 tl lazim sana 2006 model cup alırsın.param yok diyorsun.önce ek is bul en azından hafta sonları bir is yap.telefon al 2.el 100 liraya al sıfırı 200 olan telefonu 150ye sat yani biraz sabır ve azim 3 telefon al sat motor cepte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama benim niyetim baska idi..Amacım bizim formdaki arkadaşlar bakalım nasıl biriler diye bir deneme yaptım inşallah kızmamışınızdır ama herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim demekki bu formda bi sürü iyi insan var tekrar kusura bakamayın sadece bir deneme idi...İnşallah kızmamışınızdır..Ama ayrıca zamanınınızı ayırarak baktığınız için cokkkk teşekkür ederim:.....:rendeer:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama benim niyetim baska idi..Amacım bizim formdaki arkadaşlar bakalım nasıl biriler diye bir deneme yaptım inşallah kızmamışınızdır ama herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim demekki bu formda bi sürü iyi insan var tekrar kusura bakamayın sadece bir deneme idi...İnşallah kızmamışınızdır..Ama ayrıca zamanınınızı ayırarak baktığınız için cokkkk teşekkür ederim:.....:rendeer:

bunu bence denemene gerek yoktuki kardeşim bıraz formda yazılanları cizilenlerı okusan yeterde artardı bile
ayrıca belki böyle fıkırlerı olupta ne yapayım dıyen ve cesaretı olmayan arkadaşlarda vardır benımtavsıyem gecenlerde canlı gördüm bisiklete motor takıyorlar ve gayette iyi ehliyet te gerekmıyor amayınede daha dikkatli olmak gerekıyor nıhayetınde bisiklete motor takılıyor yanı fakat çaresı olmayanlara bırebır cözümgibi dikkate almakta fayda var

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunu bence denemene gerek yoktuki kardeşim bıraz formda yazılanları cizilenlerı okusan yeterde artardı bile
ayrıca belki böyle fıkırlerı olupta ne yapayım dıyen ve cesaretı olmayan arkadaşlarda vardır benımtavsıyem gecenlerde canlı gördüm bisiklete motor takıyorlar ve gayette iyi ehliyet te gerekmıyor amayınede daha dikkatli olmak gerekıyor nıhayetınde bisiklete motor takılıyor yanı fakat çaresı olmayanlara bırebır cözümgibi dikkate almakta fayda var

Tabikide haklısın abi dikkatli olmak var kaza geliyorum demez!!!!Zaten formuı yeteri kadar araştırdım abi herkez iyi burda cok seviyorum bu formu ama küçük bir denemede ben yapım dedim:)

hiç yakışık alan bir hareket değil!!!! Aksine hakaret olarak değerlendiriyorum...
Bu sitedeki kişileri deneme hakkı kimsede yoktur.... Bu sitenin yapılış amacının genel ve etik bir amacı vardır... Kendi aramızda geyik sohbetleri yada şakalar yaparız-yaptık... Ama bu topic'in açılması hiç hoş değil...

Amacına ulaştın mı? Herkes yardımcı oldumu? Eline ne geçti?

çok ayıp!!!!!

Bence kızarmıştır artık biraz..

Halbuki ben arkadaşı ciddiye alıp bir motor toplamıştım bile ama bu yaptığı olmadı:pale: Artık motoru başka ihtiyaç sahipleri alacak:)

Bir özür dilemeni beklerim burada gerçekten yaptığın ayıp bişi.

ARKADAŞIN BANA YAZDIĞI ÖZEL MESAJ,SAAT'E DİKKAT... İTİRAF ETTİĞİ SAAT'TE 16:17...

emolotion

Motosikleti: yok ama almak istiyorum xD
Kan Grubu: AB Rh+
abi bakıver - Bugün, 15:11

--------------------------------------------------------------------------------
ilk önce s.a abi benim amacım başka bişey sadece formda yardım sever insanlar varmı diye bir deneme yaptım sanada teşekkür ederim ama o yazılanlar gerçek değil sadece bir deneme kimseyede sölemessen sevinirim

BUDA YAZDIĞIM CEVAP...

''yardım sever insanlar olsa ne olacak ki?
sence bu gerçeği herkes öğrendiğinde tepkiler ne olacak? mutlaka gerçeği yazacaksın değilmi? bu sitedeki insanları denemek,ne sana ne bana,nede başkalarına kaldı...
yapmış olduğun hiçte hoş birşey değil!!!!! ''

Son düzenleme:

MkD

bu konuda çalışmalarımız devam ediyordu zaten :p
motosiklet.net olarak bir proje başlatıyoruz
her ay bütün üyelerden 1tl alıp çekilişle bir goldwing vericez :mrgreen:

Neyi denemek istedin, ne umuyordun ne buldun,nasıl bir sonuç çıkardın?

Ben de bunu merak ettim şimdi.

bende ön variator verdim ama ne marka yapıcaz bu motoru ne tarafa cekicez. çekik gözmü istersin yoksa siyah mı?:pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar