Valla kardeş ağzından bal damlıyor..Cok saol ayınlattığın için ama görünüş cok güzel yha ben 65 kg bi sorun olurmu ve acaba motora ayaklarım veya ellerim yha yetmesse diye korkuyom ama saolasın bide böle motorun teknik yanlarından bahsedermisin aklına ne geliosa bide yedek parça sorunu nedir
Yukarıda linki verilen başlıkta aradığın her türlü bilgi var.
Boy sorun olmaz, zaten sele çok düşük, motoru güzel yapan unsurlardan biri de bu zaten. Ben biraz uzun bile kalıyordum, sende daha güzel durur.
Teknik yanları hakkında bilgi istemişsin ancak önemli bilgileri zaten yukarıda verdim. Ek olarak söyliyebileceğim tek şey, motorun her parçası kalitesini gösteriyor. Örvek olarak yakıt pompası (önemli bir ekipman) japon malı. Yani motor kore üretim olmasına rağmen önemli parçalar japon, diğerleri kore. Üzerinde çin malı birşey yok. Artık önemli markalar bile bazı parçaları çinden alıyor..
Bu motorun başlığını incelersen motora yapılabilecek modifikasyonları falan görürsün. Zaten motorun kullanıcıları tarafından ne kadar sevildiğini o başlıktan anlayabilirsin, 400 sayfayı buldu ve insanlar bayılıyor motorlarına. Muhabbetler "bakın zenon far taktım", "bakın şuraları gezdim" şeklinde.
Aklına GV düştüyse ve de bir kere oturmuşsan üzerine zaten senin GV 250 alman artık sadece zaman meselesidir. Aynı paralara satılan başka bir motoru beyenmen çoookk zor.