emirhankayabas kullanıcısının son içeriği

1. E

Voge SR1 Sorunları Hakkında

Herkese iyi akşamlar. Temmuz 2025 den beri kullandığım SR1 scooterım var. İlk 5000 km ye kadar oldukça memnundum. Ancak 5000 km den sonra varyatör kısmında kalkışlarda ses ve inanılmaz bir titreme yapmaya başladı. İstanbul içerisinde yorumları iyi olan bir yerde varyatör temizliği yapıldı...
  2. E

Metzeler vs Michelin Lastik Seçimi

Oradaki abiler Metzeler önermişti ama galiba Michelin City Grip 2 taktıracağım. Bir kişi Metzeler demedi vallahi.
  3. E

Evet orjinal ölçülerine göre takılacak. Baya işlek bir yer eski ürün yoktur diye düşünüyorum ama yine de kontrol ederim. Sökme takma dahil onu söylediler. Sibopları bilmiyorum, sorarım onu da. 1768390443 Hocam internette https://www.trendyol.com/michelin-130-70-13-motosiklet-lastik-y-s278354...
  4. E

hocam internetten baktığım zamanda sadece lastikler ön ve arka yine bu fiyatlarda. Siz tek lastik değiştirmiş olabilir misinizi?
  5. E

Hocam Michelin için City Grip olması lazım ancak Metzeler hatırlamıyorum. 4 mevsim için olacak ama. Pcx lastiği olarak söylediler. 1768387514 Hocam fiyat olarak 3-4 ay önce de evimin oralarda soruduğum yine benzer fiyatları söylemişlerdi. Fiyat bandı buralarda herhalde.
  6. E

Herkese iyi günler. Voge sr1 scooter kullanmaktayım. Dün akşam iş çıkışı lastiğim havası indiğini gördüm. Yakınlarda bir lastikçiden hava bastım ve eve gittim. Sabah ise tekrar indiğini gördüm. Yine yakınlardaki bir benzinlikten hava bastım ve iş yerine geldim. Ardından lastiği değiştirmek için...
  7. E

Voge SR1 Arka Tekerlekten Ses Gelme sorunu

Herkese iyi günler. 2 Temmuz 2025 tarihinden beri SR1 modelini kullanmaktayım, sıfır olarak aldım. Şuanda 5200 km de ancak 1.5 ay civarıdır. Arka tekerlekten bir ses gelmekte. Motorun ilk kalkışında yada trafik gibi durumlarda yavaş gitmem gereken yerlerde arka tekerleğin orada bir ses gelmekte...
  8. E

Kedi Problemi

Hocam motoru aldığım gün branda aldım da kesmiyor. Reis bir yolunu buluyor giriyor. Brandayı serip 5-6 gün şehir dışına çıkmıştım. Geri geldiğimde yumak yumak bildiğin tüyler vardı. Keşke sadece yatsa gram umrumda değil gidip oraya işiyor sinir ediyor beni. Evinde kedi besleyen biri olarak...
  9. E

Kedi Problemi

Herkese iyi akşamlar. Kapalı otoparkım olmadığı icin motoru sokağa koyuyorum. Ancak kediler ile basim dertte. Üzerine çıkıp uyumalarindan gram sıkıntım yok. İstedikleri gibi yatsınlar ancak bazıları selenin üzerine işemesi veya acayip derece de tüy dökmesi gibi sorunları var. Yani her gun 10-15...
  10. E

Kışlık Mont Seçim

Herkese iyi akşamlar. Motorumu Temmuz ayında aladım ve yaz ayından oturu fazla fazla fileli bir mont almıştım. Ancak artık havalar soğumaya başladı ve sabahları ve geceleri üşütüyor. Dun gece titreye titreye eve gitmiştim. Bir video üzerinden bir dükkan ile konuştum. Revit Duke Bering Calgary 3...
  11. E

Voge SR1 için Castrol POWER1 Scooter 4T 10W-40 Yağı İyi midir?

Herkese iyi günler, dün Voge SR1 scooterımın 2000 bakımı için servise gittim, koydukları motor yağı "Castrol POWER1 Scooter 4T 10W-40" idi. Castrol markasını biliyorum ben sadece ve iyi bir marka diye biliyorum. Ancak kullanılan yağ iyi midir bilmiyorum. Kötü yada uygun olmayan birşey ise kendim...
  12. E

Interkom Secimi

Herkese merhaba, yolda müzik dinlemek ve telefon çaldığında konuşmak için interkom almak istiyorum. Ancak ilk defa alacağım için denemek amacıyla basit, ucuz birşey almak istiyorum. Takma işlemi falanda bilmediğim için motomax da "4Riders 4RBT3 Bluetooth Kask Kulaklığı" buldum 1600 TL ye. Bunu...
  13. E

Anlas vs Pirelli Lastik Seçimi

Herkese iyi günler. Voge SR1 scooterı 1 aydır kullanmaktayım ve lastik olarak kime sorduysam değiştirmemden yana oldu. İlk 500 rodajına gittiğim zaman oradaki ustaya lastiklerini değiştirmeyi düşündüğümü ve ne takabileceğimi sordum. Bana 3 adet marka söyledi. - Michel City Grip - Pirelli -...
  14. E

Kaza Sonrası Ne Yapmalıyım?

Herkese iyi akşamlar. Bugün saat 18.45 civarı İstanbul/Avcılar tarafında Voge Sr1 motorumla bir kazaya karıştım. İlk vukatı hızlı gerçekleştirdik. Yanyolda 60-70 arası bir hızla ilerler iken sağdan bir araba yola çıkmaya çalıştı. Önümdeki araç ucu ucuna çarpmadan durabildi lakin frenlere...
  15. E

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

https://i.hizliresim.com/cj2927m.jpg Hocam bu şekilde.

Yeni mesajlar