Voge SR1 Arka Tekerlekten Ses Gelme sorunu

Motosikleti
Voge SR1
Herkese iyi günler. 2 Temmuz 2025 tarihinden beri SR1 modelini kullanmaktayım, sıfır olarak aldım. Şuanda 5200 km de ancak 1.5 ay civarıdır. Arka tekerlekten bir ses gelmekte. Motorun ilk kalkışında yada trafik gibi durumlarda yavaş gitmem gereken yerlerde arka tekerleğin orada bir ses gelmekte ve yavaş gittiğim belli bir aralıkta inanılmaz derece titreme yapmakta. Ancak biraz hızlandıktan sonra bu titreme ve ses geçiyor. Sadece düşük hızlarda olmakta. Bu titreme yada ses bazen oluyor bazen olmuyor. Olduğu zamanlar da gelen ses daha uzun yada kısa olabiliyor. Sabah çalıştırıyorum herhangi bir ses yok ancak 20 dakika sonra birşey oluyor ve bir anda titremeye falan başlıyor. Bazen 3 gün boyunca bu olayı yapıyor sonra geçiyor. Bir kaç hafta öncesine kadar bir servise gittim ve bana varyatör bakımı yapılması gerektiğini söylediler. Lakin herhangi bir içine bakma durumu olmadı. Sesi duydular ve direkt varyatör dediler. Arayacaklarını söylediler, ancak geri aramadılar sonra. Bende başka bir servis ile konuştum çarşamba günü götüreceğim ancak neden olduğunu öğrenip gitmek istiyorum.

Dün gece bu titreşim ve gelen sesi videoya aldım. 4 dakikalık bir video.
youtube yükledim buradan bakabilirsiniz. Titreme çok bariz belli oluyor ancak tekerden gelen ses ufak da olsa duyuluyor, dün videoyu çekerken farkettim, dönüş yaparken daha çok bu ses geliyor.

Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar