Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Herkese İyi Günler Diliyorum. Sis Farı Takmaya 35W Halojen Lambamın Yetmemesinden Dolayı Karar Verdim.
Burada Size Takılış Aşamalarını Göstereceğim.
Öncelikle Bize Gereken Malzemeler.
1-Dişi Terminal 4 Adet Gerekli Ama Siz Yedek Bulundurun.
2-Pense,Yan Keski,Alyan Anahtar vb. Alet...
Öncelikle İyi Günler Dilerim. Motorum Yuki YK250-4 Cruiser(Ramzey QM250,Jinlun 250 vs vs.) Arka fren kampana olduğundan dolayı durmak biraz zor 2 sini birlikte kullandığımda bile zor duruyor çünkü kilomuz ağır. Ön freni çift disk yapmayı düşündüm(veya arkayı disk'e çevirmeyi) bunu nasıl...
Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) CNBC-E Yayını'nı Kaçıranlar Size Bir Güzellik Yapayım Dedim Yayın'ın İlk 3 Dakikası Maalesef Yok. Ama Ne Yapalım Ayranımız Budur Yarısı Sudur :)
Buyurun
Biraz önce sahibinden.com'u geziyordum(Herhalde yasak değildir site ismi vermek) aklıma geldi Gaziantep'e girip motorlara baktım. Özellikle yüksek CC Racing tipi motorların hiç birinde plaka yok ve km'leri düşük acaba niye böyle?
Uykum gelmedi bende gece gece yazıyorum :)
Motorumu yakın bir zamanda custom'a çevireceğim Photoshop üstünde çalışmasını yaptım
Bunun gibi yapacağım ama bunu yapabilmek için motorun arka amortisörlerini kısaltmam gerekiyor.
Kısaltmak için neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Motorumun...
Arkadaşlar merhaba. benim Yuki yk250-4 Model Cruiser(Chopper değil)ım var.Bunu kendime özel bir biçimde değiştirmek istiyorum.
Burada yapmak istediğimin resim'i var. Sizce nasıl olur?
Evet her zaman ki gibi sahibinden.com vakalarından biri :)
Emeğe saygı ama bu ne tip?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-mondial-koylu-full-modifiye-150-cc-148731205/detay
Arkadaş çok güzel yapmış (:queen:) Sahibinden üyeliği olan biri mesaj atabilirmi rezil oluyorda...
Yahu Bu Adamlar Nasıl Birşey Yahu CG Tipi Motora 2. Amortisor + Öne Yüksek Çamurluk Al Sana Cross???? Bide 125 CC :)
Resim:
İncelemek İsteyenler Buradan:
http://www.lifan.com/English/Industry/content.html?2b86921a-3f95-4a15-a889-7292db7b3d64
250 CC Çin malı Çift Silindir chopper kullanıyorum(Yuki YK250-4) Motor 5. Viteste 110 a Geliyor Devir 9.500 Devirde motor resmen 6. Vitesi İstiyor 110'dan bir gıdım yükselmiyor ne yapabilirim? bu arada amaç apaçilik değil.Otobanda 110 yetmiyor bazı yerlerde, cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bende yuki yk250-4 var sinyaller kırıldı bende mantar led'den sinyal yaptım motorun tamponuna delerek yerleştireceğim ama flaşör mekanik olduğu için ya yanmayacak yada çok hızlı yanıp sönecek bunun için ne yapmam gerekli cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar Bu Durumu 2 Gün Önce Fark Ettim Motosikletime Beyaz Far Aldığımda.
Motosiklet Farı Şişirdi Ve Kısalarını Patlattı (Bayır Yukarı Çıkarken)
Farın Camı Eridi(Ampul'un)
Ve Size Sormaya Karar Verdim
Daha Önce Ses Sistemi Takmıştım Ondada Motoru Çalıştırınca Amfi Kapanıyordu :)...
Öncelikle Herkese Merhabalar.
Aşağıda Bulunan Ses Sisteminden 1 Adet Satın Aldım Ürün Çok Güzel Üstünden Alarmı,2 Adet Hoparlörü,1 Adet Kablosuz Kumanda,1 Adet Kablolu Kumanda ve 1 Adet Amfi Çıkıyor...
Arkadaşlar ben yuki yk250-4 chopper motora sahibim motordan gayet memnunum gerek hız gerek serilik gerekse benzinden ama memnun olmadığım birşey var sesi düz yanı gaz verirken hızlanırken normalde patır patır patır diye çıkar ama bende dümdüz ses geliyor bu sesi egzoza veya motora ne yaparak...