Lifan'a Bak Sen :)

Yahu Bu Adamlar Nasıl Birşey Yahu CG Tipi Motora 2. Amortisor + Öne Yüksek Çamurluk Al Sana Cross???? Bide 125 CC :)
Resim:
dec84cd3-a038-4697-8fa5-a186dba1f0cb.jpg

İncelemek İsteyenler Buradan:
http://www.lifan.com/English/Industry/content.html?2b86921a-3f95-4a15-a889-7292db7b3d64

Böylesinide ilk defa görüyorum. Çinlilerin bu cg takıntısını hâla çözemedim.

Buda benden gelsin photoshop :)

vlxmr.jpg

Özellikleri
4 Tane CG AMORTİSOR
CG ÇAMURLUK
CG EGZOZ
CG DEPO
CG SELE
:))))

bunları alıyolar ya ne içip alıyorlar dicem arkadaşlara ayıp olcak, abi çok çirkin ya, türk drama dizileri gibi bu lifan, milleti salak yerine koyuyolar :)

Gerçekten ilginç bir motosiklet, insanın baktıkça garibine gidiyor :)

Ama bir de farklı açıdan bakalım :) Afrika'da, veya ne bileyim Güney Asya'da bir ülke düşünün, örnek veriyorum diyelim ki Hindistan, Endonezya veya o civarlarda başka bir ülke. Kırsal kesim (zaten aslında ülkenin geneli kırsal kesim), asfalt yol yok, kötü yollar, yılın büyük kısmı yağmur alan bir iklim, halkın genelinin çok parası yok, ulaşımlarını da genel olarak motosikletle sağlıyorlar. Buradaki bir insan için de tam olarak ideal bir araç. Fabrika çıkışı bir şekilde arazi lastikleri, çamurluk, bunlara rağmen rahat sele, alışıldık rahat bir oturma pozisyonu, çanta koymak sepet asmak veya bohça atmak için bolca imkan, sıradan gövde tasarımı, basit mühendislik, küçük hacim, ve düşük fiyat. Buyrun size bu motorun hedef kitlesi :) Pek göz zevkine hitap etsin diye yapıldığını düşünmüyorum :)

Buyrun bu arada yukarıda anlattığım tarz bir ortam da sunayım sizlere :)

Rural-Village-Biker-Golden-Triangle-126442_960x447.jpg

Heryer istanbul değil. Heryer şehir değil. Şehirlerde yaşamaktan çamurun ne olduğunu unutmuş birde ukalalık yapıyoruz.

O motorlar köy yolları için biçilmiş kaftan. Üzerlerindeki demir aksesuarlarda bolca eşya taşıyabilmek için. Köy yolunda yada yolun olmadığı yerde yapacağınız hız belli. Yola işinizi görmek için çıktığınıza göre bu motorlarda fiyat/performans olarak oldukca makul görünüyor.

Gerçekten ilginç bir motosiklet, insanın baktıkça garibine gidiyor :)

Ama bir de farklı açıdan bakalım :) Afrika'da, veya ne bileyim Güney Asya'da bir ülke düşünün, örnek veriyorum diyelim ki Hindistan, Endonezya veya o civarlarda başka bir ülke. Kırsal kesim (zaten aslında ülkenin geneli kırsal kesim), asfalt yol yok, kötü yollar, yılın büyük kısmı yağmur alan bir iklim, halkın genelinin çok parası yok, ulaşımlarını da genel olarak motosikletle sağlıyorlar. Buradaki bir insan için de tam olarak ideal bir araç. Fabrika çıkışı bir şekilde arazi lastikleri, çamurluk, bunlara rağmen rahat sele, alışıldık rahat bir oturma pozisyonu, çanta koymak sepet asmak veya bohça atmak için bolca imkan, sıradan gövde tasarımı, basit mühendislik, küçük hacim, ve düşük fiyat. Buyrun size bu motorun hedef kitlesi :) Pek göz zevkine hitap etsin diye yapıldığını düşünmüyorum :)

Buyrun bu arada yukarıda anlattığım tarz bir ortam da sunayım sizlere :)

http://www.asianbiketour.com//wp-co...lage-Biker-Golden-Triangle-126442_960x447.jpg

Kesinlikle katılıyorum. Hedef kitlesine göre gayet mkul bir model olmuş. Şahet köyde yaşıyor olaydım cap cup scooter alacağıma gider bunu alırdım . Basit mühendislik gitsin kafi diyenler için üretilmiş. Hatta bunu sadece lifan değil kawasaki de yapıyor. Örnek stockman 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar