Led Sinyal Yapımı

Merhaba arkadaşlar bende yuki yk250-4 var sinyaller kırıldı bende mantar led'den sinyal yaptım motorun tamponuna delerek yerleştireceğim ama flaşör mekanik olduğu için ya yanmayacak yada çok hızlı yanıp sönecek bunun için ne yapmam gerekli cevaplarınızı bekliyorum

images

LED uyumlu flaşör alabilirsin sağlıklı olanı budur.
LED daha az akım çektiği için düzensiz çalışacaktır. Flaşör değiştirmeden de bir nebze olsun düzenli çalışmasını sağlayabilirsin. O da flaşör ve sinyal arasında ki bağlantı kablolarına bir tane sinyal ampülü yerleştirip flaşörün yeterli elektriği harcamasını sağlayarak kısmen düzgün çalışmasını sağlayabilirsin. Ampülü de sele altına dışarıdan görünmeyecek bir yere yerleştirebilirsin.

esc

Sinyale paralel bağlı grenç kullan. Ben kendi motorumda bu şekilde çözdüm. 10 kuruşa halledebilirsin yani. Lehime falan gerek yok. Sinyalleri motora bağladığın fişlerin arasına sıkıştır yeter.

Mantar ledden tabela yapan yerlerden bir tane satın alabilirsin, internetten bakabilirsin, alacağın parçanın adı "2 kanal flaşör animasyon kartı" en son 8,50 tl idi şimdi ne oldu bilmiyorum. İnternette çok fazla çeşit var iki kanallı olmasına dikkat etmelisin.

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır bu konuya girmiyordum unutmuşum açtığımı. led sinyallerimi yaptım çokta güzel oldu, çekebilirsem birkaç güne fotoğraf çekip video çekip atarım iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar