El Dorado kullanıcısının son içeriği

1. El Dorado

plakanı aldım zaten :)

Anladığım kadarıyla sen işlenen suçun türüne göre devlet görevlisinin yaklaşımının değişmesi gerektiğini belirtmeye çalışıyorsun. Eğer demek istediğin buysa kısmen doğru söylüyorsun. Bu ülke baklava çalan çocukları mahkeme salonlarında süründürdüğünü, hapis cezası verildiğini gördü. Ama senin...
  2. El Dorado

plakanı aldım zaten :)

Motorcular olarak yaptıklarımız artık o kadar normal bir hale geldi ki, sorgular hale geldik. Sana normal gelebilir, kimseye bir zararım yok da diyebilirsin, kendine göre haklı olduğun bir dünya done sayabilirsin. Ama sonuçta yasak. Neden yasak olduğu konusunda da şöyle düşünüyorum; yaşanan bir...
  3. El Dorado

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

SYM symphony ben de 2. el olarak bakmıştım. Bu markaların ikinci elleri henuz 1.000 km bile olsalar çok değer kaybediyor. Eğer ucuz bir finansman sağlayabilirseniz az kullanılmış temiz ikinci el symphony mantıklı olabilir. Hatta ilanlarda camlı ve arka çantalı versiyonları da var. Bir lastik...
  4. El Dorado

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

Her iki scooter da sizi üzmeyecek ve aldığınızda iyi ki bunu almışım diyeceksiniz kesinlikle. Ama bazı farkları var ki birbirinin önüne geçiyor. Ben de bir SH125 kullanıyorum. Şehir içindeki tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak. Bunlar dar alanlarda manevra, sıkışık yollarda aralardan...
  5. El Dorado

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Yok önemli değil. Yazan taraftan ziyade daha çok okuyan tarafta olduğum için dert değil. Ama eski profilimi kendi isteğimle kapmak isteyip de, sanki kural dışı bir şey yapmışım gibi beni göstermeniz de pek yakışık kalmamış.
  6. El Dorado

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Ben de zamanında kendi isteğimle iptal ettirmiştim. Tekrardan açmak istediğimde olumsuz dönüş yapmıştınız. https://hizliresim.com/nzkeuc5
  7. El Dorado

Muğla’da feci motosiklet kazası! Kafa kafaya çarpıştılar.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah rahmet eylesin.
  8. El Dorado

Trafik kazası geçirdim

Geçmiş olsun.
  9. El Dorado

Ehliyeti 60 gün geri alınacak, motosikleti 60 gün trafikten men edilecek

Cezalar uygulanabilse keşke. Her gün bu köprü yolunda ne tiplerle karşılaşıyorum. Daralmış emniyet şeridinden yanımdan geçmek için sıkıştıranlar, geçemeyince hakaret, el hareketi yapanlar, genişleyen kısımlarda sanki yarışıyormuşlar gibi en öne geçme çabasına girişenler, tek sıra gitmeden 3...
  10. El Dorado

Akyaka'da kaza yaptım

Geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş.
  11. El Dorado

Sym jet x vs Kymco dink R150 tavsiye

Bence ikinci el almak her iki scooter için mantıklı olur. Her ne kadar sıfırlarında taksit kampanyası olsa da, ikinci eldeki değerlerinin düşmesini avantaj olarak kullanabilirsiniz. Ben JetX i tercih ederdim açıkçası. Piyasası daha çok ve ön lastik çapı daha büyük olması sebebiyle. Ayrıca...
  12. El Dorado

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Yeniliklere alışma, eski alışkanlıklardan vazgeçmek her zaman zordur. Eminim ki zamanında güç aktarma problemi çözülmeye çalışılırken manuel dişli kutusu yerine çift kavramalı veya sürekli değişken oranlı sistemler icat edilebilseydi hayatımızda manuel vites olmayacaktı. O zamanların...
  13. El Dorado

Bi hayırlı olsun alırız

Hayırlı olsun.
  14. El Dorado

kazada tamamen mi hatalıyım?

Kazaya karışan iki araçtan bir tanesi kurallara uymuş olsaydı bu kaza olmayacaktı. Haklı olup olmamak neyi değiştirecek? Bu kaza vesilesiyle kurallara uyarak daha dikkatli kullanacaksan dersini almış olursun. Başka da haklı haksız durumlarına girip vicdan muhakemesi yapmaya bence pek gerek yok...
  15. El Dorado

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. 35 yaşını aşmış, trafik dinamiklerini artık öğrenmiş, yeterli bilinç seviyesine ulaşmış bir kişilik 750 cc ile neden başlamasın?

Yeni mesajlar