Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a arkadaslar cbf 150ımı satıp ya da takasda su ıkı motordan bırını almak ıstıyorum ybr 250 er 5 asagı yukarı 2.ellerı fıyat aralıgı aynı tabıkıde er 5 le ybr 250 performans acsından karsılanacak motor degıl er 5 karburatorlu ybr enjeksuyonlu yakıtta pek bı sey farketmez 1 litre falan...
s.a arkadaslar adım suleyman denızlıden yazıyorum motorum cbf 150 alalı 3 hafta falan oluyor aklıma takılan bır ıkı bı sey soracagım kullanan arkadaslara motor rampa asagı 100 zorla gelıyor 5 gerek yok gıbı motor uzamıyor yokus asagı falan aynı duzde 80 tek kısı anca yapıyor sankı 5...
arkadaslar yeni bir moor alcagım ama ne tip motor alcagım karar veremedim boyum 1.80 kilo 70 benim motorumla gidecegim yerler ben uzun yol yaparım ben daga cıkar gezerim sehir içinde elim ayagım motordur hızı severim beni üzmeyecek bi şey izce ben neci olmalıyım race mı choper mı naked mi cross...
slm arkadaslar uzun süredir düşünüyorum su an scooterım son zamanlarını yasıyor ve o bir cinli artık yeni bir adım atmak gerekli ama ben ne alacagıma karar veremedim bir crusir mu choper mı r cross mu naket mi ben ne binmeliyim uzun süredir kategori belirleyemedim kendime ne yapcagım ben ya ama...
ya arkadaslar bu motorlar ni ya bu kadar agır gidiyor simdi ben bi tane dragstar alsam 650lilik cbr 125 beni gecek mi 140tan fazla yapmıyorlarmıs 650cc olacak bi de motor kısımlarını acıklayacak biri yok mu bana hiç olmazsa 200 yapsınlar cok güzel ama uzun yolda böyle giderse valla insan yorulur...
arkadaslar bende 1500 cc bi asya 1500lilik var ona nası bi modifiye yapalım sizce biraz daha hızlı gitmesini istiyorum ben you tube de gördüm adam 180 falan cıkıyor benim motor 120 yapıyor nerlerini oynarsak kalkısı kuvvetlenir hızlı gitmesi için ne yapmamız lazım nos haricinde tabiki varmı hiç...