kategori secmem lazım

arkadaslar yeni bir moor alcagım ama ne tip motor alcagım karar veremedim boyum 1.80 kilo 70 benim motorumla gidecegim yerler ben uzun yol yaparım ben daga cıkar gezerim sehir içinde elim ayagım motordur hızı severim beni üzmeyecek bi şey izce ben neci olmalıyım race mı choper mı naked mi cross ya da endruo mu ben neyi hakediyorum ha untumadan scoter falan olmasın berbat bi sey onlar sizce beni üzmeyecek bi ne acaba sizce

efsane88

Aktif (Online)

Hala forumlarda aydınlatamadın mı kendini??

Bu işe ne kadar para ayırdığını belirtirsen insanlar daha fazla yardım edebilirler..

4 silindirli endurolardan tavsiye ederim. dağ taş hevesini ve otobanda 250 kıvırmanın zevkini bir arada yaşayabilirsin

valla ss yorucudur uzun yolda yorulursun, ama şekli şemali güzeldir,aerodinamiği diğerlerinden iyidir ve daha fazla basar
enduro dersen tam dağcı motosikletidir çok zorlu yol koşulları için yapılmıştır,fazla basmaz,oturuş pozisyonuyla da fazla yormaz.
chopper tam büyükbaba motorudur :mrgreen: yani evindeki koltuk gibi yayılırsın ona valla başka bişi bilmiyom :cherry:
naked alabilirsin biraz ss ile enduro kırması olduğu için :cat:
ama yine de senin tercihin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yamaha xt 600 :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Enduro dostum endurooooo:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ne sevdiğini,ne tür motordan hoşlandığını sen bile bilmiyoken bizden medet umman biraz garip.:silent:bizlerin zevkleri ve hoşlandığımız türler,motordan beklentilerimizin senin beklentilerinle uyuşması mümükün değil.kendi zevklerin doğrultusunda ne istediğine kendin karar ver ve bi zahmet araştır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar