artık secim zamanı

slm arkadaslar uzun süredir düşünüyorum su an scooterım son zamanlarını yasıyor ve o bir cinli artık yeni bir adım atmak gerekli ama ben ne alacagıma karar veremedim bir crusir mu choper mı r cross mu naket mi ben ne binmeliyim uzun süredir kategori belirleyemedim kendime ne yapcagım ben ya ama kesinlikle scooter degil vitesli herhangi bişey size özelliklerimi vereyim ben boyum 1,80 70kg ben motorumla hızı seviyorum dagda dolasmayı uzun yol yapmayı seir içi gezmelerim cok olur hiç durmam ve beni üzmeyecek bi motor arıyorum ama kategorimi secemedim ben ne almalıyım daga tasa bana ne gelir fazla hız yapmasa da olur ama bi otabanda giderken kamyon gecmek için zorlamayacak bi sey beni anayolda dagda tasta ne üzmez ya da hemkac cc almam lazım beni ne tatmin eder ya karaı siz verin arkadaslar

Moderatör (forrap)
Bütçenden bahsedersen daha kolay yardımcı olabiliriz.Çok açık oluyor bu türlü,yani ucu çok açık...
Önemli olan bütçe.

Evet önemli olan bütçe ama ilk defa vitesli motorun olacaksa ben enduro almanı tavsiye ederim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yav abicim noktalama işaretlerine para almıyoruz,kullanmakta çekinme:)
motora gelince bütçe ve hacim belirtmemişsin ama honda nx4 falcon olabilir.:cat:(tabi ikinci el düşünüyosan)

12.jpg

Son düzenleme:
Para pul muhim değil sen gel beni dinle

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misalı

Hiç dönüp dolaşmana gerek yok en kestirmesinden doğru yola gir

Al bi enduro ister otobanda ister dağda taşta ister trafikte ister işde güçte istediğin yerde istediğin gibi yardır yardıra bildiğin kadar sana istediğin zevki vereceğinden şüphen olmasın

Ve extrasida hiç yaşamadığın duyguları yaşayacaksın

Bi iki de kamp olayı yaptınmı daha iflah olmazsın :cherry:

Nick'inden anladığım kadarıyla yaş 19.Çinli bir makinaya bindiğine göre madden biraz kısıtlı olabilirsin.TAvsiye edilen enduroların en ucuzu 6000ytl civarıdadır.Eğer alabilirsen NX4 falcon güzel makinadır ama kısıtlı imkanlarla alacaksan YBR125,CBF150 gibi makinalar hem kullanımda hemde ikinci elde fazla kayıp yaşamadan seni getirip götürecektir.İkinci el temiz bişey bulursanda daha güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar