modifiye 150cc scotur

arkadaslar bende 1500 cc bi asya 1500lilik var ona nası bi modifiye yapalım sizce biraz daha hızlı gitmesini istiyorum ben you tube de gördüm adam 180 falan cıkıyor benim motor 120 yapıyor nerlerini oynarsak kalkısı kuvvetlenir hızlı gitmesi için ne yapmamız lazım nos haricinde tabiki varmı hiç aranızda böyle yapan eksos falan derseniz o acık sesi güzel cıkıyor ne yapmamız lazım

Arkadasım oncelıkle motor 1500cc degıl 150cc 2.si o motora dunyayıda yapsan o motor 180 yapmaz 3.su motorun hızı 120 gayet normal boır hız.

Sen ılla bısıler yapıcam dıyorsan Egzoz Bujı Hava fıltresını performans olanlarla degıstır.Karburator memelerınıde bırazcık buyut.Ama gereksız yani.

nerden alıcam ben onları ben denizlideyim bulabilirmiyim yani bir dükkana girip performans bujisi hava filitresibunlaru söyledim mi adam anlar mı bu parcaların sitesi var mı hava filitresi nası falan görmek gerek bi yer falan önersn olur mu dostum

performance egzostu tak hava fıltresı, o motor zıncırlı mı bılmıyorum ama zıncırlıyse dişlileri büyültebilirsin kalkışı yavas olur ama hızını alınca daha hızlı gıder ... motosıklet modellerı bolumunde mondial 150 zc dıye bır bolum var ordan bak ıstersen ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar