edremitli10 kullanıcısının son içeriği

1. edremitli10

motorumla istanbula gezmeye gelmek istiyorum.

Arkadaşlar hafta sonu motorumla gezmek için istanbula gelmek istiyorum. Nerelere gidebilirim nereleri gezebilirim, müsait olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Yardımcı olabilrmisiniz? İstanbulun güzel gezilecek yerlerini tavsiye edermisiniz.?
  2. edremitli10

motosiklet uyumlu mini müzik seti (hafıza kartı ve cep telefonu + usb uyumlu)

selam arkadaşlar dün çarşıda işlerimi hallettikten dikkatimi mini müzik seti çekti, küçük boyutlarda olan bu ürün motosiklet için ideal ve özellikleri (hafıza kartı+usb+cep telefonu uyumlu) olup nokia cep telefonlarında bulunan bataryalarla çalışmaktadır, ben aldım ve motoruma bağladım seside...
  3. edremitli10

insanları sev ama, güvenme diye boşuna dememişler

Arkadaşlar belki bilirsiniz bilmezsiniz, 28 yaşındayım ve bulunduğum yörede çevresi çok geniş sevilen bir kişiyim. Kendi işimin sahibiyim ve tekstil sektörünle uğraşıyorum. Bu sene işlerimi hızlandırmak için yatırıma yöneldim, yanımda 8 kişi çalıştırır durumdayken 4 kişi daha ilave ederek...
  4. edremitli10

motoruma küçük modifiyeler yaptım, sizce nasıl olmuş?

motoruma acerbis far takmak istiyorum, sizce nasıl olur? her türlü motora uyum sağlıyormuş ancak forumlarda gece pek aydınlatmıyor diyorlar. Sizde fikir verirmisiniz?
  5. edremitli10

04/04/2010 Rotamız İzmir-Foça 390km

Selam arkadaşlar dün sabah eniştemle birlikte foça gezisi yapalım dedik. Sabah saat 08,30'da yola çıktık, gidişimiz 200km olan yolculuğumuzda 2 saat sonra foçaya vardık, hava çok güzeldi çok keyif aldık bol bol fotoğraf çekildik. işte buyrun resimler bu eniiştem ve yamaha xt 660 motoru bu...
  6. edremitli10

bu motor yağını bulabileceğim yer varmı?

Arkadaşlar aşağıda görünen motor yağını internetten sipariş edebileceğim bir site biliyormusunuz?
  7. edremitli10

havalı tüfekle kuş vurmak

arkadaşlar bugün canım sıkıldı, dağ evimize gideyim dedim, havalı tüfeğimi yanıma aldım, balkona çıkıp kuş avladım 4 tane vurdum, ikisini vurdum ama düştüğü yerde bulamadım:silent:sizinde varmıdır kuş avlama hobiniz:silent: bide benim tüfek ayarsız galiba onun yüzünden vuramıyorum heralde:silent:
  8. edremitli10

2011 Model Yamaha Ybr 250 (Yeni Kasa)

Arkadaşlar Ybr 250 kasa değiştirmiş, Brezilya kaynaklarına göre 2011 model olarak görünüyor, Türkiye'ye gelmesi 2011 yılını bulur gibi geliyor. Motor gücü 2010 modeliyle aynı Yeni Ybr 250'deki yenilikler Arka fren diski Daha büyük dijital gösterge paneli Depo ve yan grenejlar yenilenmiş Sinek ön...
  9. edremitli10

2009 Model Yamaha Ybr 250

Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu satıyorum. 2008 Model Honda Transalp XL 700 ile takas yaparım, anlaşırsak üzeri nakit olarak verilir:cat: Ayrıntılar aşağıdadır. http://www.sahibinden.com/2009_-_model_yamaha_ybr_250_acelem_yok_-75WQQaXQQ22065317WQQpXQQdisplayitem
  10. edremitli10

hırsız kedi etlerimizi çaldı =))

Dün akşam arkadaşlarla beraber yazlık evimizde mangal keyfi yapalım dedik, neyse tavuk kanat ve but alıp evimizin yolunu tuttuk, masaları ve tabakları hazırladık, mangalıda yaktıktan sonra tavukları üzerine koyduk, tavuk etinin pişme süresi uzun olduğu için mangalın başında bekleyemiyoruz...
  11. edremitli10

2010 yeni kasa ybr 250'ler diğer adıyla fazer 250

buyrun videoya http://www.youtube.com/watch?v=_WL8HNIC7h8&feature=related
  12. edremitli10

saç traşını kendisi yapanlar

merhaba arkadaşlar, aramızda benim gibi saç traşını kendisi yapan varmı? ben king traş makinesi aldım aynı berberin yaptığı traşımı kendim yapabiliyorum, herkeze tavsiye ederim:cat: berbere para vermediğim için ayda 110tl cebimde kalıyor:cat: aslında para yönünden sıkıntım yok ama, düşündüm...
  13. edremitli10

üyeliğimin iptalini istiyorum

görevlilerden ricam üyeliğimi ve bundan önce yazdığım tüm konuları silerlerse memnun olurum:rendeer: birilerini üzdüysek affola
  14. edremitli10

benim ayıyı kış uykusuna yatırdım

arkadaşlar motosikletini uzun süre kullanmayacaklara faydamız olur düşüncesiyle bu mesajı yayınlıyorum:rendeer: ben motosikletimi nisan ayı sonuna kadar kullanmamak suretiyle uykuya yatırdım, ve yaptıklarımı anlatayım. Kitabında yazdığı gibi yaptım, sizde yapabilirsiniz. Motor soğukken buji...
  15. edremitli10

arkadaşlar aylık giderleriniz ne kadar?

arkadaşlar bugün kafama takıldı aylık ne kadar yiyorum hesaplayayım dedim. evli değilim ( yani hiç bir sorumluluğum yok ) babamın işyerinde çalıştığım için 600tl maaş alıyorum. (aylık elime geçen para) aşağıda harcamalarım dışında hiç bir masrafım yok ( sizce çokmu para harcıyorum) aylık...

Yeni mesajlar