dsdasdasd kullanıcısının son içeriği

1. D

Formula 1 sesi çıkaran motor!!

İddia ediyorum,meydan okuyorum ve hodri meydan diyorum! Dünyanın en güzel sesine sahip motoru Honda CBX 1000 dir. Sen Honda hayranısın zaten,bundan çok daha güzel sesi olan motorlar var diyecek adam %100 amatördür! Ve bu amatörleri birazdan hep beraber tanıyacağız sevgili arkadaşlar :) İşte...
  2. D

Fırsat motoru

arkadaşlar bu motoru hatırlayanlarınız vardır http://image.prntscr.com/image/uqfuQu-hTpSm0IBUSBau6w.png işte son hali https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-canavar-sifir-ayarinda-60-indirimli-682190263/detay VFR 1200x düşünenler varsa ilgilenebilir,guzel indirim gelmiş :)
  3. D

Africa Twin le rekor kırmak üzereyim!!

Benzin 7 TL yi geçince kara kara düşünmeye başladım. Yılda 17000 Km yi deviren adamım,peki ama ne yapabilirdim ? Tekrar NC mi alayım yoksa sukutere mi geçeyim diye ağlamaklı bir halde düşünürken AT a acaba ne kadar az yaktırabilirim diye düşündüm ve ilk testi bugun uyguladım. Trafik...
  4. D

Nerde kaldı bu elektrikli motorlar!

Arkadaşlar yıl oldu 2020 hala ortada elektrikli motor yok ya, boyle bir birşey olabilir mi ??? Honda Yamaha Suzuki Kawasaki abi sizler ne iş yaparsanız ? Sizler nasıl japonsunuz ya ? Ulan şu sektorde Renault un eksikliğini çok çekiyoruz.Ben mecbur muyum gidip döküntü çinli yuki muki elektrikli...
  5. D

Ne olacak bu S-400 lerin durumu ?

Evet arkadaşlar yeni bir rahip olayı ile karşı karşıyayız. Zamanında rahip olayında doğru ata oynayarak dolarları yuksekten bozduk.(çok şükür çok şükür,allah bereket versin) Bu s-400 mevzuzu ise rahip gibi kolay tahmin edilir gibi durmuyor.Ne de olsa diğer tarafta Rusya var,kızdırmaya gelmez...
  6. D

Motosiklet kasko fiyatları uçtu mu ??

Arkadaşlar bana cok pis girdi yine.. Geçen sene 1400 TL ye yatırdığım kasko bu sene 2050 TL ile en ucuz fiyat ! 6 yıldır kasko yaptırıyorum ve hiç hasar yok.. bir senede %50 artmış nerdeyse. Hayır bana özel bir durum mu var,kazık mı yedim onu anlamaya çalışıyorum.Aranıza kasko yaptıranlar...
  7. D

2018 model Vstrom,Tiger 800 ve F850GS'in içler acısı hali

Super Tenere de listede.Evet arkadaşlar bugun farkettiğim acı gerçek. Sahibinden e girip ikinci ellerde fiyatlar nasıl diye bakayım dedim,durum çok fena.. Bir tane bile motor yok! Tiger 800 bir tane var o da eski kasa çıktı. Hele ki F800GS gibi bir modelin yerini alan F850GS nasıl bu duruma...
  8. D

Super Tenere'deki akıl almaz tasarım hatası

Arkadaşlar biri bana bu sarı ile işaretlediğim bölgedeki boşluğun ne işe yaradığını anlatabilir mi ? Tam Super Tenere alayım diyorum karşılaştığım manazaraya bakın! bileğim girecek neredeyse o boşluğa! https://hizliresim.com/ZXzW8a
  9. D

MT-09'un bedavadan biraz pahalı olması

Arkadaşlar şu an Yamaha'ya acayip saygı duydum. Biraz önce KTM Duke 790 denen çirkinliğin bir videosuna denk geldim.Bu çirkine ne kadar fiyat biçmişler diye merak da ettim tabi. Adamlar tam 93.000 TL fiyat biçmişler!! ama yanına not düşmüşler,arayıp özel fiyat verelim diyolar :) Dur dedim bi...
  10. D

Japon ortak motor platformu

Motosiklet maliyetlerini ciddi aşağı çekecek Avrupalı züppe motor üreticilerini silecek rüya gibi bir projeee(m) Evet arkadaşlar Honda,Suziki,Kawasaki'nin ortaklaşa kuracağı ve sadece motosiklet motorları ve şanzımanları üretecek bu şirketle Japon motosiklet üreticileri büyük bir maliyet...
  11. D

Zinciri mazotla yaglamak

Arkadaslar bugun itibariyle uzun donemli bir teste basliyorum. Zincir temizleme spreylerinin zincirin omrunden yedigini bizzat sahit olmustum(25.000 km de degistiriyordum) Son motorumun zincirini 65.000 km boyunca sadece ve sadece mazotla temizledim. Bu basariyi gordukten sonra artik yeni...
  12. D

Motoru 40 gundur yikayamiyorum :(

Vallahi bu bir dramdir sakin derdini opeyim falan demeyin. Ya arkadaslar istanbul icin konusuyorum yagmurun yagmadigi gun yok.. vallahi 40 gundur 2 bilemedin 3 gun falan yagmur yagmamistir. Motor taninmayacak halde :( yikasam ertesi gun igrenc camurlu yollar nedeniyle motor yine berbat bir...
  13. D

Büyük indirimlere hazır mıyızzz ??

Evet arkadaşlar doların düşmesiyle motor fiyatlarında önümüzdeki 1-2 ay içinde büyük indirimler bekliyorum. Eee yani bu fiyatları ortalama dolar kuru 6.2 den verdiler bize.Haksız mıyım ?? Ben umutluyum iner bence yakında. İndirmez de stok yaparlarsa o motorları maliye zabita artık neresi...
  14. D

Motosikletler neden pahalı ?

Ya arkadaşlar laf olsun diye açmadım bu başlığı. Hadi Türkiye de OTV falan bişeyler giriyo diye Ingiltere ye bakayım dedim. Honda Jazz Ingiltere de 14500 pound a satılırken Honda Africa 12500 pound a satılıyor. Yahu birisi koskoca araba ne ararsan var,diğeri gariban bir motor.. fark sadece...
  15. D

100.000 Km de motor alır mısınız ?

Ardadaşlar Honda Africa, Suziki Vstrom, Bwm F800 GS gibi motorlar için konuşuyoruz ok. İlk sahibinden, kaza bela yok, full yetkili servis bakımlı ama motor 100.000 KM yi devirmiş. Aynı model(5 yıllık diyelim) ve benzer özelliklere sahip 30.000 km de olan modellerin piyasası 50.000 TL iken,bu...