Fırsat motoru

ahahahah boyası gerçekten titizlikle yapılmış.
ama yalan yok eski halinden daha iyi olmuş :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sosyal deney mi acep? :)

Adamın eline tuhaf bir boya vermişler kasktan motora kadar boyamıs . Öğlen olsun arayacam bu ruh hastasını merak ettim nasıl biri acaba

o Peugeot reklamı,
Yapılmış en iyi reklamlardan birisi ya :)

Assdfhjkhfdssg trol mü bu ilan sabah sabah sinirlerim bozuldu o nasıl goldwing görünüm :mrgreen: :mrgreen:

Allah günah yazmasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Dışarıdan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe

Ben aradım. Bi abla açtı telefonu. Dedi ki “bu benim patronun motoru çok fazla arayıp dalga geçen oluyor dalga geçecekseniz kapatıyorum.
Bende dedim ki “yok merak ettim sahibi nereli ruhsal bi sorunu var mı?”

Sahibi trabzonlu, yok bi problemi dedi güldü. Vedalaştık kapattık. Abla iyi de patron sıkıntılı.

Motosikleti
D400
yolunmuş tavuk gibi

kesin sosyal deney fln la; sonra bunlardan youtube klibi yapacaklar.

bu rahatsız adam. daha çnce goldvingine ve 600 rr motosikletine de aynı uygulamayı yapmıştı. işin garibi satabiliyor da bu haliyle. arkadaş biz nokta hata olmayan motosikletlerimizi zor satıyor :) bu nasıl iştir ben anlamadım. neyse herşey bir yana ben bu adamı çok merak ediyorum. ve cumartesi günü ziyaretine gidip kendisiyle tanışacağım. detayları daha sonra buradan yazarım unutmazsam eğer :)

villa eyüp 'de yaşayan kişi sanırım. eyüp villa eyüp, soldan sağa ve yukarıdan aşağıya kapının hem sağına hem soluna yazılmış. eyüp villa eyüp villa. bu adam kitch akımının ülkemizdeki bayraktarı olabilir..

Arkadaşlar, şaka bir yana piyasasının 15 bin TL altına veriyor. Bu motoru alıp 5 bin masrafla eski haline döndüren kişi, 8-10 bin karla satar.

Param olsa da ben alsaaaaaammm :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar