Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar. Beyler konuda söyledigim gibi motora kasko yaptırdım ama eve geldigimde fark ettigim bir konu var policenin maddelerinde kapalı garaj ile ilgili yazıyor ama tam anlıyamadım bilgili yardımcı olabilicek arkadas var mı ?https://hizliresim.com/jW21Ng
Sa baslikta belirttigim gibi aralarindaki farki ben biraz arastirmaya calistim ama bisey bulamadim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler
Sa arkadaslar mt03 kullanicisiyim 2 haftadir motoru hic calistirmadim bugun gelip motora baktigimda gram yag yoktu gittim yag aldim ekledim motoru bi 10 km kullandim tekrar kontrol etmek icin actigimda karter agzina kadar yag doluydu neden boyle oldu ne yapmam lazim 2 haftada yag donar mi ?
Arkadaslar siteden alisveris yapanlar var okumustum forumda ama kimse urunun kalitesi hakkinda herhangi bir bilgi vermemis vermissede ben gormedim k.bakmayin ben linkteki montu orda oturan bi yakinima aldirmak istiyorum ama yakinimin motorsiklet ile yakindan uzaktan bi alakasi olmadigi icin oda...
Bu video ben dahil sigara icen arkadaslarimizi ilgilendiriyo icmeyenleri bile duygulandiricak bisey kendimize yaptigimiz kotulugu 4 dakikanizi ayirip izleyin derim. https://youtu.be/80tkmG4VhjQ
Merhaba arkadaslar aylardir kask arastiriyodum bugun bu kaski bi arkadasimizin tavsiyesiyle gordum kaskin sifir satis fiyati 1900 tl civari ama bu kask 1 1.5 ay giyilmis uzerinde hicbir sekilde deforme olan yer yok gayet temiz ve saglam bu kaski kullanan yada bilgisi olan varmi? arkadasin...
Merhaba arkadaslar aylardir kask arastiriyodum bugun bu kaski bi arkadasimizin tavsiyesiyle gordum kaskin sifir satis fiyati 1900 tl civari ama bu kask 1 1.5 ay giyilmis uzerinde hicbir sekilde deforme olan yer yok gayet temiz ve saglam bu kaski kullanan yada bilgisi olan varmi? arkadasin...
Sa arkadaslar benim bir sorum olucak mt03 kullanicisiyim 660 cc tek silindir bir motor. Motorda gazi actigimda yada kapattigimda ozellikle kapattigimda daha cok hissetiriyo, boyle bi ileri gitme olusuyo yani nasil anlatabilirim onu bilmiyorum ama vitesi kucultmus gibi tepki veriyo yada gaz...