Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet fiyatlar suan biraz ucuk ve listeme bu kaskida ekledim 3 model var aklimda bununla birlikte ve kaski alirken neye dikkat etmeliyim oncelikle ilk suna bak bu kesin olamali dediginiz seyler nelerdir ?
öncelikle tarihine bak 5 yıl ömrü var diye biliyorum ben sonrası kafa ölçüne uygun olanı al sonra sıkıntı yaşama her markanın farklı oluyor kalıbı alabiliyorsan kesinlikle hafif tercih et!
Bende arastirdigimda gormustum ama fiyat olarak butcemi biraz zorluyo suan ilk motoru aldigim icin sikintilar var suan benim butcem 550 700 arasii saglam ve kullanisli rahat bir kask. SCORPION VX-15AIR sizce nasil bilginiz var mi bununla ilgili
Cross kaski deyince aklima hep airoh geliyo, cogu kisi onu kullandigindandir belki... Bi arastirmanizi oneririm...
Bir onerim de origine markasinin cross kaski gibi icinde intercomla gelen bir modeli var, adamlar sehir icinde biz de bunu kullaniyoruz demisti tek eksisi polikarbon olmasi.