Vitesli motor hakkindaa

Sa arkadaslar benim bir sorum olucak mt03 kullanicisiyim 660 cc tek silindir bir motor. Motorda gazi actigimda yada kapattigimda ozellikle kapattigimda daha cok hissetiriyo, boyle bi ileri gitme olusuyo yani nasil anlatabilirim onu bilmiyorum ama vitesi kucultmus gibi tepki veriyo yada gaz verdigimde ani atak ile kalkiyo artciyi ve beni ileri geri oynaticak sekilde bu 660 cc ve tek silindir olmasindan mi kaynaklaniyo yada bi sorun mu var acilll yardiiiim

gazı kapattığında motor kompresöre düşüyor , açınca enjektörler yakıtı birden püskürttüğü için tepki öyle oluyor tek silindirle alakalı değil

Yani motorla alakali bi sorun degil ducati 696 kullandigimda o kadar bi tepki gormedik o yuzden bi danismak istedim

Mt 03 un karakteri oyle , tek silindir ve cok torklu bi motor olmasindan kaynakli, bilimsel aciklamasini stunt yazmis zaten. Monsterda bu kadar hissedilmemesinin sebebi cift silindir ve gaz tepkisinden kaynakli.

daha bilgili abilerimiz vardır forumda onlara sormak lazım , bir de aynı motordan bulup karşılaştırın başka motorla karşılaştırmak anlamsız olur bence

Sa arkadaslar benim bir sorum olucak mt03 kullanicisiyim 660 cc tek silindir bir motor. Motorda gazi actigimda yada kapattigimda ozellikle kapattigimda daha cok hissetiriyo, boyle bi ileri gitme olusuyo yani nasil anlatabilirim onu bilmiyorum ama vitesi kucultmus gibi tepki veriyo yada gaz verdigimde ani atak ile kalkiyo artciyi ve beni ileri geri oynaticak sekilde bu 660 cc ve tek silindir olmasindan mi kaynaklaniyo yada bi sorun mu var acilll yardiiiim

vazgeçtim bir şey yazmayacağım

Evet yani motoru taniyorum ama yinede insanin icine ister istemez bir kurt dusuyor. Ilanda olan motorlara yazmistim ama 1 2 tanesine cevap gelmedi dedigin gibi ayni motorla karsilastirmak en mantaklisi

vazgeçtim bir şey yazmayacağım

neden merak ettim :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Evet yani motoru taniyorum ama yinede insanin icine ister istemez bir kurt dusuyor. Ilanda olan motorlara yazmistim ama 1 2 tanesine cevap gelmedi dedigin gibi ayni motorla karsilastirmak en mantaklisi

zevkli motor tekerin düz bassın

Tek silindir 660 cc...

İleri gitme dediğin şey aslında motorun yığılması . Tek silindirde daha net hissedilir ve normaldir.

Gazı açtığında ise ani atak dediğin şey ise torktan dolayı. Yani fazla tork olduğu için motorda direk güç arka tekere geliyor. Bundada normal olarak sizi geriye doğru itiyor.

Bende tenere kullanıyorum 660 cc tek silindir. Aynı durumları benim motorumda yapıyor ve bunlar normaldir.

Çift silindir bir motor kullanırsan bunlar çok daha az hissedilir.

Kabaca şöylede söyleyebilirim bütün güç 1 adet silindirin üzerinde.

Evet yanlis hatirlamiyosam tenere xt660 mt03 ayni ama biraz oynanmis motor blogunu kullaniyo yani eger sizdede bu sekildeyse bi sorun yok demektir tesekkur ederim bilgi icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar