dj_space_x kullanıcısının son içeriği

1. D

Dizlik önerileri??

Arkadaşlar henüz trafikte yeni olmama rağmen motorun üstünde dizlerim fena rüzgar alıyor ve dizlik almaya karar verdim. Önerebileceğiniz bi marka model var mı?? Fiyat olarakta biraz uygun olması iyi olur. Ya da altarnetif bişey varsa?? Pantolonun üstünden dizliğin çok rahatsız edeceğini...
  2. D

Sitedeki "polis" abilerimden yardım??

Benim şöyle bir problemim var, bugün motorumla işe giderken cebimden telefonumu düşürmüşüm :( Telefonu bulamadım zaten işe başlayacaktım fazla arayamadım. Sizden (Polis abilerimden) şöyle bir ricam var. Telefonun kasko'su var ama kaybolmayı karşılamıyor sadece zorla gasp veya fiziksel temaslı...
  3. D

Yol yardımı :(

Yaklaşık 1 saat önce (22,00 civarı) işten çıkmış eve geliyordum, avcılar parseller arası Edirne güzargahında e-5 üstünde chooper kullanan bi arkadaş gördüm en sol şeride çekmiş duruyordu. ben en sağ şeritteydim duramadım, bu gece de fena rüzgar var geri dönmek istemedim. Ama içime dert oldu, ilk...
  4. D

Motor önerisi, yardım??

Merhaba arkadaşlar. ben 2 ay önce yeni motoruma kavuştum ve şimdi kız arkadaşımda bi motorsiklet almak istiyor ama fazla tecrübesi yok o yüzden ufak bi scooter düşünüyorum, Honda Today gibi bi 50lik çok iyi olur. Ama kaliteli ve ucuz önerebileceğiniz başka markalar varsa çok memnun kalırım...
  5. D

Motor ve Trafikte ki diğer araçlar!

Şimdi arkadaşlar size bir olay anlatacağım. Benim bir dayım var kendisi idol'ümdir ama tek tasvif etmediğim yanı motorsikletlerden nefret eder. Trafikte karşılaşınca onlardan uzak durur vs. Birgün trafikte giderken (Onun arabasında) bu motorsiklet konusu açıldı ve motorsikletlerin emniyet...
  6. D

Motorsiklet için Ruhsat Plaka İşlemleri 2011

Merhaba arkadaşlar. Yeni motorsiklet alan arkadaşların bu yıl plaka ve ruhsat işlemlerini nasıl yapmaları gerektiğini açıklayacağım, şuan güncel bir yazı yok(2hafta önce ben çok aradım) umarım yardımı dokunur. Öncelikle motorsikletimizi ilk aldığımızda bu motorun ÖTV, Gümrük Uygunluk, Motor...
  7. D

İlk kazam ={

İlk kazamı yapmış bulunuyorum, ne yazık ki olayın şokundan resim falan çekemedim ama oalyı anlatmak isterim. İki şeeritli bir yolda sol şeritten ilerliyordum aracın biri sağ şeritte yavaşladı bende sol şeritten hızımı arttırdım tam o sırada sola u dönüş için kafasını çıkardı ve bana yandan...
  8. D

Bikaç sorun / Regal DD150 chooper

Arkadaşlar esasında pek yardım olmasıda teknik olarak kafama takılan bi kaç soru var. Yeni bi motor aldım henüz 190km'de Regal Raptor DD150. Katalogda 120km/s hız yapabildiği yazıyordu ama ben zorlamama rağmen 110km'yi zor görüyorum. Acaba zamanla motor açılır ve hız kazanır mı?? İkinci soru...
  9. D

Merhaba

Yeni motorum Regal Raptor DD150 E-2 ile aranıza katılıyorum arkadaşlar. Adım Mahmut 22 yaşındayım ve beylikdüzünde oturuyorum. Daha 24 saat olmasına rağmen 104 km yol yaptım =} Turlarda ve diğer organizasyonlarda görüşmek dileğiyle. Kazasız beleasız sürüşler dilerim herkese...
  10. D

Regal raptor 99/125/150 cc?? (Yardım)

Arkadaşlar 5 yıl önce ehliyet aldım hep bi tutkum vardı motorsikletlere karşı ve sonunda maddi bağımsızlığımı kazanıp ucuz bir chooper almaya karar verdim. Piyasa da regal raptor'den çok bahsedildiğini duydum fiyat olarakta uygun kısmetse 4mart2011'de alacağım yalnız bi sorun var. Sadece...