İlk kazam ={

İlk kazamı yapmış bulunuyorum, ne yazık ki olayın şokundan resim falan çekemedim ama oalyı anlatmak isterim. İki şeeritli bir yolda sol şeritten ilerliyordum aracın biri sağ şeritte yavaşladı bende sol şeritten hızımı arttırdım tam o sırada sola u dönüş için kafasını çıkardı ve bana yandan çarptı. Sonuç olarak motorum paramparça ={ Bende kalçam ağrıyor bide ufak tefek bi kaç çizik var. Eldiven kask mont tam takım olduğum için kazadn ucuz yırttım. Bide şansıma araç ayaşıma değilde ayağımı koyduğum yerdeki metal parçaya(Arka frenin olduğu kısım) çarptı motorun üstünden uçsamda pek bi hasarım yok.
Herkese kazasız belasız günler dilerim. He bişey daha türk polisinin nekadar Ş.... olduğunu bugün öğrendim bana hırsız muamelesi yaptılar, gbt falan yaptılar, bana çarpan karılara çok kibar davranırken bana lan lun falan dediler, sanki suçlu benmişim gibi ={ Artık 250gram kadın gördüğü için mi yoksa motorsiklet sürücüsü olduğum için mi böyle yaptılar bilmiyorum ama sinirlerim evereste tırmandı adeta ={

kim

Geçmiş olsun , keşke yavaşladığını gördüğünüzde huylanıp hız kesseydiniz yada bekleseydiniz geçseydi özellikle kadın şoförse iki kez düşünmek gerekir

Tekrardan büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş..her motorcuyu kapkaccı sanıolardır da ondan..hoşkarsılamak gerek birnevi ama onlarda haksız yani..dediğin gibi 250 grama bişe yok,sana lan lun..olmamış bu...

Geçmiş olsun inş ilk ve son olur malesef yurdumda bu işler böyle motorcularıda adam yerine koyan yok ztn bugunde ucuz atlatıım adam jiple ustume geliyodu tam dondum adam cıktı bende dalmışım dıger trafa bakıodum bende ucuz yırttım bu 2 gunde 2. oldu verilmiş sadakam varmıs. Tekrar gecmiş olsun

İlk kazamı yapmış bulunuyorum, ne yazık ki olayın şokundan resim falan çekemedim ama oalyı anlatmak isterim. İki şeeritli bir yolda sol şeritten ilerliyordum aracın biri sağ şeritte yavaşladı bende sol şeritten hızımı arttırdım tam o sırada sola u dönüş için kafasını çıkardı ve bana yandan çarptı. Sonuç olarak motorum paramparça ={ Bende kalçam ağrıyor bide ufak tefek bi kaç çizik var. Eldiven kask mont tam takım olduğum için kazadn ucuz yırttım. Bide şansıma araç ayaşıma değilde ayağımı koyduğum yerdeki metal parçaya(Arka frenin olduğu kısım) çarptı motorun üstünden uçsamda pek bi hasarım yok.
Herkese kazasız belasız günler dilerim. He bişey daha türk polisinin nekadar Ş.... olduğunu bugün öğrendim bana hırsız muamelesi yaptılar, gbt falan yaptılar, bana çarpan karılara çok kibar davranırken bana lan lun falan dediler, sanki suçlu benmişim gibi ={ Artık 250gram kadın gördüğü için mi yoksa motorsiklet sürücüsü olduğum için mi böyle yaptılar bilmiyorum ama sinirlerim evereste tırmandı adeta ={

geçmiş olsnn birader... allah başka kazalar vermesin.
Polisin davranışı hakkaten yadırganacak durumda.
gerçekten takla atmış olmana rağmen bence ucuz atlatmışşsın.
Merak etme onlarda allahlarından bulurular. sen moralini bozma.:cat:

Geçmiş olsun , keşke yavaşladığını gördüğünüzde huylanıp hız kesseydiniz yada bekleseydiniz geçseydi özellikle kadın şoförse iki kez düşünmek gerekir

Tekrardan büyük geçmiş olsun.

Sağ tarafta bi sitenin girişi vardı oraya girecek sandım, sola sinyal vermiş olsa beklerdim zaten...

Geçmiş olsun malesef türk erkekleri hep böyle değilmi.İyiki üzerinde koruma ekpmanların varmış.Allah beterinden korusun.

5 senedir içlerindeyim, bu işe başladığım her güne lanet ediyorum. geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş..her motorcuyu kapkaccı sanıolardır da ondan..hoşkarsılamak gerek birnevi ama onlarda haksız yani..dediğin gibi 250 grama bişe yok,sana lan lun..olmamış bu...

İşte bana da aynısını yaptılar. Allahtan sağdan soldan geçen 2-3 motorcu arakdaş durup beni kendime getirdi...

geçmiş olsun. hiç hoş karşılanacak bir yeri yok. gerçekten üzücü bir anı olmuş.koruyucu kıyafetlerin önemi tecrübeyle sabitlenmiş oldu. umarım hasarınıda karşı taraf karşılar.

En önemlisi sağlıklı olman gerisini fazla takma gerçekler böyle hödük çok piyasada. Geçmiş olsun Allah korumuş seni.

Polis mi?
midem bulandı::wackoo::
Çok geçmiş olsun. lan lun konuştıklarında ağzını topla diyemedin mi?

Geçmiş olsun kardeşim.Ben bile nasıl sinirlendiysem seni düşünemiyorum.Tamam otomobildekiler hata yapmış ama polislerin yaptığı kabul edilemez.Merak ediyorum İstanbul trafiğinde sürekli araba kullanan insanların ne zaman araba sürmeyi öğreneceğini.Sağ şeritten u dönüşüne ancak bizim ülkemizde girilir.

Çok geçmiş olsun. Yapılan muamele kabul edilemez fakat genellememek lazım. Allah a emanet olalım...

Geçmiş olsun inş ilk ve son olur malesef yurdumda bu işler böyle motorcularıda adam yerine koyan yok ztn bugunde ucuz atlatıım adam jiple ustume geliyodu tam dondum adam cıktı bende dalmışım dıger trafa bakıodum bende ucuz yırttım bu 2 gunde 2. oldu verilmiş sadakam varmıs. Tekrar gecmiş olsun

İnşallah, sağolasın. Bizi nedense araç ve canlı yerine koymuyolar ={

geçmiş olsun, korumalar sayesinde ucuz kurtulmuşsun.
polisin yaptığınıda genellemeyelim, münferit olaydır:queen:

Geçmiş olsun.
Hataya hata ile yaklaşmak üçüncü bir hatayı doğurur. Polis'in tutumu yanlış, senin üslübunda yanlış.
İlk ve son kazan olur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar