Motor önerisi, yardım??

Merhaba arkadaşlar. ben 2 ay önce yeni motoruma kavuştum ve şimdi kız arkadaşımda bi motorsiklet almak istiyor ama fazla tecrübesi yok o yüzden ufak bi scooter düşünüyorum, Honda Today gibi bi 50lik çok iyi olur. Ama kaliteli ve ucuz önerebileceğiniz başka markalar varsa çok memnun kalırım. Aradığımız özellikler:
Tüm masrafı 2000tl'i geçmesin
eğer sıkılıp bunalırsa evesi geçerse satabileceğimiz bişey olsun
başlagıç motoru olduğu için sağlam olsun
çokta yüksek bi CC olmasın düşük hızda bişey olsun
He bide 2 kişiyi taşıyabilsin (Honda Today ruhsatta tek kişilik)

çin işi ama asya scooturk modeliydi sanırım işini görebilecek,
asya 125t ve mondial 125zn modelleri de iş görebilir,

Bayan arkadaşın Türkiyede motor mu kullanacak? İyi cesaret doğrusu!

Yanlış anlama benim de bir bayan iş arkadaşım heveslendi. Kızcağız ehliyet aldı. O zamanın parası iyi de para verip sıfır ayarında bir yamaha cygnus rs aldı. Birkaç ay bindikten sonra tövbe edip motoru sattı. Çünkü memleket hanzo dolu kardeşim. Bayanları arabaya binerken bile sıkıştırıp taciz ediyorlar. E tabii motor üzerinde ise çok tehlikeli bir durum çıkıyor ortaya.

Bana sorarsan vazgeçir kızı. Yok illa alacağım diyorsa cygnus rs ler çok ucuzladı 1500 liraya iyi bir motor alabilir. Bayanlara en uygun motor budur bence.

arkadaşım sen zaten hem ısmını koymuş hemde honda todayı tarıf etmişsin ruhsat olayına gelınce bunun todayla ılgısı yok bızım motorlarımızda bıle tek kişi yazıyor ıkıncı elde satımı kolay olsun dıyorsan today en ıyısı

:) pembe bi vespa :) çiçekli kask :)

olmaz tabiiki :) en güzeli today yada tvs de olabilir

cygnus rs modeli iyi gibi benzin göstergesi falan çok iş görür, tvs wega da şekil olarak çok güzel duruyor max yük kapasitesi 230kg diyo çok iyi =} Teşekkürler arkadaşlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

He bide trafikte bir bayanın düştüğü durumları biliyorum, ama vazgeçiremedim. En iyisi kendisi yaşasın tecrübe edinsin sonra zaten vageçecektir. Bana düşen şey onu incitmeyecek ana y ola çıkartmayacak yavaş bir motor almak. Vazgeçeceğini düşündüğüm için 2.eli olacak bir motor arıyorum işte =}

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar